Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Pārdomas 2. Lieldienās

Vispirms ceru, ka visiem lasītājiem Lieldienas bija skaistas, Kristus aušāmcelšanās tika atzīmēta, latviskās šūpoles tika izmantotas kā nākas, un katrs lasītājs olu kaujā guva spožu uzvaru.

Pāris domas. Pirmkārt, noteikti nebiju viens vakar skatoties "Dejo ar zvaigzni" finālu. Priecājos, ka uzvarēja Lauris Reiniks, lai gan nepārprotami izcila dejotāja ir arī Iveta Feldmane (un arī Marija Naumova). Piekrītu visiem tiem, kuri nesaprot, kāpēc netiek atklāts telebalsojums, lai gan neesmu no tiem, kuri tajā tūlīt vēlas saskatīt sazvērestības teoriju. Galu galā arī šī tomēr bija tikai spēle. It kā no pasākuma vadītāju teiktā sapratu, ka nākamgad process tiks atkārtots, turklāt ņemta vērā arī Raimonda Paula doma par "Dziedi ar zvaigzni". Lai gan, protams, klausīties sliktu dziedāšanu ir daudzreiz smagāk, kā skatīties sliktu dejotprasmi, abos gadījumos paredzu, ka pasākumam būs gana liela auditorija, un ar to arī apsveicu producentus.

Otrs, sestdien izstaigāju Centrāltirgu no viena gala līdz otram un tā arī neatradu nevienas baltas olas. Pērn tādu bija daudz, ja arī ar stipri uzskrūvētu cenu, bet šogad ne. Ja te patiešām pamatā ir pārliecība, ka baltas olas ir "neveselīgākas" par brūnām, tad tas ir nožēlojami, jo lai nu kā, bet vārīt brūnas olas brūnā sīpolmizu ūdenī šķiet nevajadzīga atkārtošanās. Katrā gadījumā gribas domāt, ja patiešām ievazāto "svētku" kontekstā veikali Valentīndienas laikā lūzt un plīst no visdažādākā veida sirdsveidīgiem priekšmetiem un Halovīnos latvieši var nopirkt visdažādākās maskas, tad uz Lieldienām nu tomēr tās baltās olas varētu sarūpēt. Šķiet kādā žurnālā pirms svētkiem lasīju, ka vistas ir spējīgas dēt arī rozā, zilas un zaļas olas, runa ir par šķirni, bet ne par olu kā tādu.

Jauku visiem dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja