Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Slikti salāpītas zeķītes un sarūsējusi lidmašīna. Kas kopīgs? Kopīgs ir Godmanis

Ivars Godmanis rīt Saeimai piedāvās balsot par savu valdību. Jā, drīzāk jau viņš aicinās balsot ne par savu, bet gan par Aigara Kalvīša valdību, kas ir nedaudz pārmodelēta. Profesionālu finanšu ministru Oskaru Spurdziņu nomainīs pret visu „caurumu“ aizbāzni ministru Ati Slakteri; aizsardzības ministrs būs Vinets Veldre, cilvēks, kas tā arī īsti nepierādīja sevi kā spējīgu politiķi, bet citi ministri laikam jau būs tie paši un „baltā lapa“ Ainārs Šlesers turpinās stūrēt Satiksmes ministriju, nespējot pierādīt, ka reiz korupcijā iesaistīts politiķis, ir vēlējies mainīties.

Tagad Ivars Godmanis noteikti jau ministru portfeļus ir sadalījis starp četrām draudzīgajām partijām, kas šorīt pēc JL atteikuma varēja nopūsties, jo ietekmē vairs ar „liekajiem“ nebūs jādalās. Partijas var arī vieglāk nopūsties, jo jaunus ministrus meklēt nevajadzēs, viss paliks pa vecam. „Krīzes“ premjers—pilots Godmanis valsti no „turbulences“ mēģinās izvest ar vecu, sarūsējušu divplāksni, kuru darbībā redzējām jau gandrīz trīs gadus, un kurš mēģinot tikt vaļā no Loskutova, gandrīz ietriecās zemē.

Rīt šis divplāksnis mēģinās lidot atkal. Godmaņa „lidmašīna“ drīzāk gan izskatīsies pēc slikti salāpītām zeķītēm, kuru izskats nesola daudzus atbalstītājus. Ja Godmanis ir „pilots“, es būšu veca leijerkaste, kas nebeidz atkārtot: „Atlaist Saeimu.“ Atlaist ne jau tāpēc, ka vienkārši vajag atlaist, bet gan tādēļ, lai patiešām kaut ko mainītu, jo „stabilitātes garanti“ un „darītāji“ ir pierādījuši savu nespēju pat savās domās kaut nedaudz mainīties. Laikam buldozerus no vietas ar lietussargiem izgrūstīt nav iespējams.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja