Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Super prezidents!

Valsts prezidents Valdis Zatlers ir nolauzis vienu darba nedēļu savā amatā. Gan viņa kritiķi, gan atbalstītāji steidz meklēt kļūdas vai veiksmes viņa līdzšinējā darbībā. Vakar pat LNT bija sagatavojusi filmu par Valdi Zatleru—„Cilvēks Zatlers.“ Par filmu es to vispār nevēlētos nosaukt. Tas drīzāk bija propagandas rullītis par mūsu „izcilo, vienreizējo un neatkārtojamo“ Valsts prezidentu, kurš patiesībā ir „supercilvēks.“ Viņu mīl visi—ģimene, draugi, kolēģi, politiskie krustēvi, bet steidz kritizēt tikai un vienīgi neģēļi. Zelta cilvēks ir tas Zatlers.

Arī šodien Neatkarīgā Rīta avīze (NRA) steidz novērtēt Zaltera darbību pirmajā darba nedēļā. Raksta nosaukums- „ Prezidenta Zatlera sniegums kļūst ar katru dienu pārliecinošāks“ jau pats par sevi pasaka, ka NRA vērtējums Zatlera darbībai ir pieci ar lielu krustu. Viņš esot sācis labāk uzstāties un jau demonstrējot kompetenci, piemēram, jautājumā par Baltijas atomelektrostaciju. NRA arī priecājas par to, ka ārzemēs (Lietuvā un Igaunijā), Zatleram neesot tikuši uzdoti jautājumi par „pateicībām.“ Jā, prieks par prezidentu.

Manu prieku, gan aizēno skepse. Neviena no prezidenta Zaltera pagājušās nedēļas uzrunām mani nepārliecināja, ka viņam pašam būtu kāda nopietna vīzija par šīs valsts attīstību, līdzās populistiskām frāzēm par „vienotību,“ „saliedētību,“ un „laimi.“ Tāpat visi Zaltera paziņojumi šķiet kā iestudētas etīdes, kuras sagatavo kāds cits un to gatavošanā pats Zalters īsti nepiedalās. Patiesībā Zatleram varētu kaitēt viņa atbalstītāju pārlieku lielā centība spodrināt viņa tēlu un šķiet vakardienas salkani nebaudāmā filmiņa par „izcilo prezidentu Valdi Zatleru“ drīzāk kaitēs viņa tēlam nekā to spodrinās. Zatlers jau pašā sākumā pateica: „Es esmu ideāls“ un jā, patiesi, viņš nevis uz ideālu tiecas, bet jau ir mūsu „ideālais prezidents.“


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja