Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Visu tautu homofobi, savienojieties!

Kārtējo reizi varam pārliecināties, ka reliģiski ekstrēmisti mūsu pasaulē nedzīvo, viņi dzīvo kādā vien sev zināmā paralelā pasaulē. Ziņots, ka trokšņainā struktūra, kura saucas "Jaunā paaudze", pie sevis ataicinājusi amerikāni vārdā Kenets Hatčersons. K. Hatčersons sevi prezentējis varen dižā lomā - "Esmu pie jums ieradies kā Baltā nama pārstāvis," tā viņš paziņojis kādā JP pasākumā.

Lasītāji zinās, ka Baltais nams ir Amerikas Savienoto Valstu prezidenta rezidence vai, plašākā nozīmē, prezidenta administrācijas centrāle. No viesa apgalvotā tādad varētu secināt, ka bezmaz ar ASV prezidenta Džordža Buša svētību viņš braucis šurpu, lai izpētītu, kāda ir "Latvijas reakcija uz antikristiskām darbībām." Nekā. ASV prezidenta veidotais Reliģisko un sabiedrības iniciatīvu birojs, kuru sacījās pārstāvam K. Hatčersons, strikti noliedza, ka viņam būtu kaut mazāko tiesību pārstāvēt Balto namu.

"Pārpratums," tā šo lietu nosaucis Jaunās paaudzes runas vīrs. Diez vai. Hatčersonam līdz atbrauca persona vārdā Skots Laivlijs, kurš "vislabāk" pazīstams ar grāmatu, kurā viņš apgalvo, ka nacismu izgudrojuši (varat trīsreiz minēt) -- jā, geji. Turklāt šo jautro pāri, tā skaidrojis JP pārstāvis, sekta uzaicinājusi "kā cilvēktiesību aktīvistus". Tur, lūk, ir šī paralelā pasaule. Amerikā tāpat kā Latvijā ir cilvēki, kuriem pats, pats, PATS svarīgākais jautājums visā, visā, VISĀ sabiedriski politiskajā darba kārtībā ir cilvēka seksualitāte. Nevis, teiksim, nabadzība, nodokļi, vides aizsardzība, karš Irākā -- nē, pats svarīgākais ir geji, vai pareizāk sakot, cīņa pret viņiem. Ja kāds uzdrīkstas pret šo cīņu iebilst, viņš tūdaļ tiek nolādēts kā cilvēks, kurš "pārkāpj kristiešu cilvēktiesības." Tieši tāpat kādreiz Kukluksklans aģitēja par balto cilvēku "cilvēktiesībām", tieši tāpat mūsu valstī uzvedas kvazifašistiskās pažobeles organizācijas, kuras sakās esam "latviešu tautas" un visa morālā aizstāvji. Nudien, atradušies cilvēktiesību aktīvisti!

Vēl trākāk, lai gan ne pa sprīdi ne pārsteidzošāk, ir tas, ka līdzīgā pārliecībā dzīvo arī Saeimas diženais Cilvēktiesību komisijas vadītājs Jānis Šmits. Viņš, lūk, Kenetu Hatčersonu uztvēris kā "ASV tiesībsargu", kurš uztraukts par "kristiešu diskrimināciju Latvijā". Protams, tikai paralelā pasaulē karojošs homofobs vispār var būt parlamentāras Cilvēktiesību komisijas vadītājs, un tāpēc nekādu izbrīnu šī Dieva bērna pārdomas nedara, bet nožēlojami tas ir vienalga.

ASV vēstniecības mājas lapā par šo viltus pravieti nekas nav teikts, bet ziņots, ka viņam atgriežoties Amerikā varētu rasties juridiska rakstura problēmas, jo melot par Baltā nama pārstāvēšanu -- tas, lūk, Štatos varētu būt kriminālnoziegums. Tieši tik tālu šīs paralelās pasaules iedzīvotāji ir gatavi doties. Melot tā, ka ausis kust, un cilvēktiesības devalvēt līdz absolūtam minimumam -- laikam jāsaprot, ka tā mūsu valstī rīkojas kristieši.

Jauku visiem dienu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja