Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

City Jazz Youth Band aicina uz četriem koncertiem

City Jazz Youth Band šī gada pavasarim ir sagatavojis augsta līmeņa programmu, lai iepriecinātu bigbenda mūzikas cienītājus, un aicina uz koncertiem 13. martā plkst. 20 gandrīz teātrī Artelis un 14. martā plkst. 19 Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijas Akmens zālē.

Savukārt 17. martā plkst. 15 gan klātienē, gan radio tiešraidē – koncerts no Latvijas Radio 1. studijas, bet 29. martā bigbends uzstāsies Ģitāristu sesijas 2013 noslēguma koncertā Madonā.

Ritmiskās mūzikas biedrības City Jazz Riga sadarbība ar Latvijas Radio 3 Klasika turpinās jau vairāk nekā trīs gadus, un tās ietvaros jau divas reizes norisinājušies tiešraides koncerti, kuru ideja ir iepazīstināt klausītājus ar spilgtākajiem vārdiem bigbendu mūzikā, šo džeza mūziku baudot īpašajā tiešraides atmosfērā. Jāpiebilst, ka koncerta pārraide tiek piedāvāta arī visās Eiroradio dalībvalstīs. Koncerta tiešraidi vadīs LR3 Klasika žurnālists Edgars Raginskis.

Jaunajā koncertprogrammā iekļauti divu pasaulslavenu bigbendu mūzikas komponistu Boba Mincera un Kounta Beisija skaņdarbi, pasaules pirmatskaņojumu piedzīvos Kārļa Vanaga kompozīcija Technically Disco bigbenda aranžijā. Bigbendam koncertos pievienosies arī jaunā džeza vokāliste Ronja Burve, kura savas spējas pilnveido Rīgas Doma kora skolas Džeza nodaļā.

City Jazz Youth Band ir viens no četriem Ritmiskās mūzikas biedrība City Jazz Riga dibinātās Bigbendu skolas sastāviem. Biedrībā ietilpst arī profesionāļu bigbends Kārļa Vanaga City Jazz Big Band un džeza kvintets Silvesteri Orkesteri.

Vairāk informācijas šeit:

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja