Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Jaunās talantu fabrikas dalībnieki ir atrasti!

Aizvadītajās nedēļās norisinājās vairākas Kanāla 2 šova _Jaunā talantu fabrika _atlases kārtas, pavēstīja kanāla pārstāve Marta Zandersone.

Uz pirmo no tām bija ieradušies 693 dalībnieki, uz otro kārtu tika aicināti 90 kandidāti, no kuriem 15 tika izraudzīti kā gaidāmā šova dalībnieki. Tuvāka iepazīšanās ar šova dalībniekiem, jaunajiem vadītājiem un trim pedagogiem sāksies 19. augustā, kad jaunieši ievāksies savā jaunajā mājvietā – dzīvoklī.

Visi dalībnieki, kas apmeklēja šova Jaunā talantu fabrika atlases, bija noskatījuši, pie kura no trim pasniedzējiem vēlas skoloties. Pedagogiem – Jolantai Gulbei-Paškevičai, Edgaram Kramiņam un Donam – piederēja gala vārds jauniešu un savu skolnieku izvēlē. Tieši viņi trīs būs tie, kas palīdzēs šova dalībniekiem attīstīt savu talantu un piepildīt sapni par lielo skatuvi.

Kanāla 2 šova mērķis ir attīstīt atrasto dalībnieku vokālās dotības un palīdzēt viņiem kļūt par jaunām, uzlecošām Latvijas zvaigznēm. Šovā uzvarētājs, protams, būs tikai viens, un viņa vārds tiks noskaidrots vienpadsmit nedēļu garā muzikālā maratonā. Ceļš vēl tāls ejams, līdz tam jauniešus gaida sacensība, mīlestība, attiecības, sadzīve, intrigas, zaudējumi un uzvaras, smiekli un asaras.

Kanāla 2 skatītāji dalībnieku un pedagogu kopdarba rezultātu varēs novērtēt ik pirmdienas vakaru lielajā koncertā. Dienas no viena koncerta līdz nākamajam tiks aizvadītas dažādās nodarbībās, mēģinājumos un, protams, arī ikdienas sadzīves nodarbēs. Pirmā nedēļa paies iepazīstot jaunos dzīves apstākļus, savus šova biedrus, tāpat gaidāmi pirmie vokālie mēģinājumi pie profesionāliem pedagogiem.

Laiks brīviem brīžiem neatliks, jo jau pēc nedēļas, 26. augusta vakarā, gaidāms pirmais Jaunās talantu fabrikas koncerts, kurš būs vērojams tiešraidē Kanālā 2 un arī TV3. Lai varētu kāpt uz lielās skatuves un sevi godam parādīt, būs jāstrādā un nopietni jāpievēršas mūzikas pasaulei.

Viss, kas norisināsies Jaunās talantu fabrikas šova telpās, būs vērojams Kanālā 2. Skatītāji varēs sekot ne tikai profesionālo nodarbību gaitai, bet arī šova dalībnieku ikdienai gan virtuvē, gan pārrunu telpā, arī karstajām sarunām un apsveikuma koncertiem.

Darba dienās plkst. 13.40 kanālā TV3 būs redzama šova rubrika Jaunā talantu fabrika. Dienasgrāmata.

Gaidāmo šovu vadīs Ketija Šēnberga un radio Star FM ētera personība Jānis Romanovskis.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja