Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Melo-M kopā ar 80 čellistiem uzstāsies Mežaparka Lielajā estrādē

Koncertā Mežaparka Lielajā estrādē 16. jūlijā pie klausītājiem atgriezīsies Melo-M Mega orķestris, piedāvājot vērienīgu čellu orķestra skanējumu un muzikāli krāsainu koncertprogrammu.

Orķestra sastāvā kopā ar trio Melo-M mūziķiem uzstāsies vairāk nekā 80 čellisti no visas Latvijas, pārstāvot dažādas mūziķu paaudzes – būs gan bērni un jaunieši, kas šobrīd apgūst čella spēli, gan studenti, absolventi un profesionāli mūziķi, kā arī divi izcili perkusionisti Miķelis Vīte un Mārtiņš Miļevskis.

Melo-M Mega orķestra izpildījumā gaidāmi labi zināmu un iemīļotu skaņdarbu atskaņojumi. Latviešu komponistu Mārtiņa Brauna, Imanta Kalniņa, Jāņa Lūsēna kompozīcijas. Skaņdarbi no grupu Pink Floyd, Coldplay, The Beatles, Merilyn Manson, Mumford and Sons u.c. repertuāra. Būs arī īpaši pārsteigumi - Kārļa Auzāna kompozīcijas Kopā mēs varam pirmatskaņojums, kas radīts īpaši šim orķestrim, un pazīstamas dziesmas no Dziesmu svētku repertuāra.

Melo-M Mega orķestris ir vērienīgs un savdabīgs projekts, kas pēc Melo-M mūziķa Kārļa Auzāna iniciatīvas aizsākās 2015. gadā, vienkopus sapulcējot vairāk nekā 50 dažādu paaudžu Latvijas čellistus. Pirmo reizi kolektīvs kopā ar čellu trio Melo-M uzstājās 2015. gada Vecgada lielkoncertos Rīgas Kongresu namā, koncerti turpinājās 2017. un 2019. gadā.

Esam gandarīt, ka pēc pandēmijas pauzes atkal ir iespēja muzicēt kopā tik lielam čellistu sastāvam, kā arī iespēja priecēt un pārsteigt koncerta klausītājus. Šis koncerts savā ziņā ir arī kā sociāls projekts, kas īpaši iedvesmo jaunākos čellistus, un sniedz tiem iespēju uzstāties uz lielās skatuves.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja