Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

NABAKLAB notiks sezonas pēdējais koncerts ar grupām Baložu pilni pagalmi, PND, Zig Zag

Piektdien, 2. Jūnijā, mūzikas klubā NABAKLAB norisināsies sezonas pēdējais koncerts, kurā varēs dzirdēt tādas muzikālās apvienības kā Baložu pilni pagalmi, PND, Zig Zag_, kā arī DJ Dambi, informēja pasākuma pārstāve Anete Enikova.

Koncertprogrammas sākums plkst. 2, to atklās Baložu pilni pagalmi, kas šajā vakarā svinēs sava jaunākā albuma Visi savējie atvēršanas svētkus.

Visi savējie ir grupas vienpadsmitais albums, to izdod izdevniecība Naba Music. Jauno albumu varēs iegādāties pasākuma norises vietā, internetā balozupilnipagalmi.bandcamp.com, kā arī mūzikas veikalos Randoms un Upe.

Grupa Baložu pilni pagalmi ir 1994. gadā Rīgā dibināta grupa. Tās līderis, kā arī mūzikas un lielākās daļas tekstu autors ir Māris Šverns.

PND var pamatoti dēvēt par vienu no ievērojamākajām Latvijas pankroka grupām, kas uzstājās koncertos jau 21. gadsimta sākumā līdzās tādām grupām kā Inokentijs Mārpls, Pest of a Child, One Voice, Non Skid un citiem. Tālajā 1998. gadā pietika tikai ar ideju un vēlēšanos par spēlēšanu grupā, pārējais nāca pēc tam. Kā PND paši saka - vairs nav troksnis, bet ir mūzika! Šajā vakarā būs dzirdami muzikālās apvienības lielākie hiti, kā arī gatavojoties jaunajam albumam, sagaidāmi jauni muzikāli pārsteigumi. Līdz šim vienīgo PND albumu Kas tas ir PND 2008. gadā arī izdeva Naba Music.   

Grupa ZIG ZAG darbību uzsāka 1986. gadā kā jaunā viļņa un pankroka grupa. Tajā laikā tapa klasiskie hiti Signe Melo, Problēmas un Ārprāc. Laikam ejot, sastāvam mainoties, grupas skanējums ir tuvāks alternatīvajam rokam. Grupas diskogrāfiju veido 5 albumi, jaunākais – Ēzelītis Iā – izdots 2016. gadā Naba Music paspārnē.

Vakara gaitā uzstāsies arī DJ Dambis, grupas Inokentijs Mārpls līderis un radio NABA Latvijas mūzikas raidījuma Bitīt matos ilggadējs vadītājs.

Ieejas maksa pasākumā EUR 3, iegādājoties biļetes uz Baložu pilni pagalmi albuma atvēršanas svētkiem iepriekšpārdošanā https://www.ticketshop.lv/site/events/view/2231. Pasākuma dienā EUR 5.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja