Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Positivus uzstāsies Maiks Skiners un Branko no Buraka Som Sistema

Uz Red Bull Music Academy skatuves Positivus festivālā šovasar uzstāsies atzītais britu dīdžejs Maiks Skiners kopā ar Mančestras apvienību Murkage, kā arī pasaules mūzikas elpas vēstnesis, portugālis Branko no elektroniskās deju mūzikas projekta _Buraka Som Sistema, _informēja festivāla pārstāvji.

DJ Maiks Skiners, kurš līdz 2011. gadam bija pazīstams kā britu hiphopa un UK garage projekta The Streets līderis, labāko Apvienotās Karalistes klubu noskaņu uz Red Bull Music Academy skatuves iegriezīs sestdienas naktī. Viņam piebiedrosies Mančestras dīdžeju, producentu un mūziķu kolektīvs ar segvārdu Murkage.

Savukārt portugālis Branko, kurš kā daļa no mūzikas projekta Buraka Som Sistema savulaik uzstājies gan Glastonberijā, gan Roskildes festivālā, Positivus apmeklētājus iepazīstinās ar aktuālākajām elektroniskās mūzikas skaņām no visas pasaules. 

Labāko no Igaunijas elektroniskās mūzikas uz Red Bull Music Academy skatuves šovasar piedāvās elektrosoula projekts Smthing Smthing, viens no spēcīgākajiem igauņu dīdžejiem - DJ Dave Storm kopā ar Stee Downes, jaudīgāko igauņu producentu apvienība Cartoon, kā arī DJ Quest, kurš lieliski kombinē akadēmiski gūtās zināšanas klasiskajā mūzikā ar hausmūzikas visplašākajām izpausmēm.

Uz Red Bull Music Academy skatuves kāps arī itālis Mario Moreti, kura DJ setos būtiska vieta ir atblāzmām no itāļu disko, savukārt unikālo Baltijas repa un R'nB skanējumu atklās lietuviešu vokālists un dīdžejs DJ Fingalick kopā ar Baltijas urbānās mūzikas smagsvaru DJ Vaiper Despotin. Latviju tikmēr pārstāvēs bītu meistars, liepājnieks NiklāvZ, un jau tuvākajā laikā Red Bull Music Academy skatuves programma tiks papildināta ar vēl citiem vārdiem.

2016. gadā Positivus festivāla galvenie mākslinieki būs britu popmūziķe Elija Goldinga, pankroka leģenda Igijs Pops un elektroniski sapņainā franču grupa M83. Uzstāsies arī tādi mākslinieki kā Years & Years, Hot Chip, Air, John Newman, Grimes, Charles Bradley, Richard Hawley, Mercury Rev, Wolf Alice, Oh Wonder un daudzi citi.

Festivāla biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un Nordea bankomātos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja