Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rammstein pēc 10 gadu pārtraukuma izdod jaunu dziesmu

Jau šovasar, 6. augustā, ar līdz šim iespaidīgāko šovu Latvijā atgriezīsies viena no visu laiku vispopulārākajām Vācijas supergrupām Rammstein. 28. martā grupa laida klajā dziesmu Deutschland, kas ir grupas pirmais skaņdarbs kopš 2009. gadā izdotā albuma Liebe ist für alle da. Grupas septītais albums būs pieejams no 17. maija, bet pēdējās biļetes uz koncertu Lucavsalā vēl pieejamas Biļešu Serviss tīklā, portālu Diena.lv informēja koncertaģentūra FBI.

Rammstein pavisam nesen beidza darbu pie ilgi gaidītā septītā grupas albuma, kas tapa kopā ar grupas Muse producentu. Ceturtdien Rammstein laida klajā pirmo vēstnesi no jaunā albuma - singlu Deutschland.

 

Grupas ģitārists Ričards Kruspe intervijā izdevumam NME atklāja, ka tiek plānots izdot pavisam piecus jaunus videoklipus dziesmām no jaunākā albuma. Tāpat tiek minēts, ka šis varētu būt apvienības pēdējais albums. Mūziķis pastāstīja, ka grupa ir smagi strādājusi, lai tas būtu tik labs, cik vien iespējams.

Grupas septīto albumu, kas plauktos nonāks 17. maijā, iespējams pasūtīt te.

Pasaules slavu Rammstein iemantojuši ar iespaidīgiem, līdz detaļām izstrādātiem un pirotehnikas elementiem bagātiem šoviem. Ikkatru koncertu caurvij nebeidzams sprādzienu un liesmu kokteilis, kurā katra nākamā dziesma grandiozitātē pārspēj nākamo. Nereti galvenā pirotehniķa lomu uzņemas arī grupas līderis Tils Lindemans, kurš atsevišķus skaņdarbus izpilda pat pilnībā esot liesmu pārņemts. Tie, kas jau kaut reizi piedzīvojuši grupas dramatiskos, detalizēti izplānotos priekšnesumus, iespējams, domās, ka Rammstein paši sevi vairs nepārspēs, taču grupas vēsturiskā progresija liecina par pretējo - Rammstein pavisam noteikti ir sagatavojuši ko īpašu ar savu jaunāko vispasaules stadionu tūri.

Rammstein ir viena no pēdējās desmitgadēs kritiķu un klausītāju visvairāk slavētajām rokgrupām pasaulē, kuras kopējais pārdoto ierakstu skaits pārsniedz 10 miljonus. Kopš dibināšanas 1994. gadā mūziķu kontā ir tādi skaņdarbi kā Du Hast, Benzin, Engel, Amerika, Sonne, Ich Will, Pussy un neskaitāmi citi, kas ir gan nokļuvuši daudzu Eiropas valstu topu virsotnēs, gan arī parādījušies filmu un seriālu skaņu celiņos. Tāpat jāatzīmē, ka karjeras gaitā apvienība ir tikusi nominēta aptuveni 30 dažādām mūzikas balvām, tostarp divām Grammy, kā arī ir ieguvusi 10 Echo, divas Kerrang! un vienu MTV Europe Music balvu.

Top komentāri

Muzons
M
Vienalga, Zuroffam un Ždanokai šis klips nepatiks.
Enģeļa viesis
E
ziņa ir novecojusi par nedēļu visi jau visu zina un klips ir SUPER DIENA IR RELIKTS AR BĀRDU!
hmmm
h
Lielākais joks ir tāds, ka kilpa viens no sponsoriem ir ukraiņu-krievu dziedātāja Loboda. Tas pat oficīāli klipa titros rakstīts. Tikai nejautājie man kas ir Loboda - arī nesekoju līdz.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja