Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Bungu un dūdu grupai “Auļi” no studijas nozog mūzikas diskus

Tā kā grupas _Auļi _ierakstus var nopirkt vienīgi legālās tirdzniecības vietās, ja kaut kur manāt «no rokas vai kabatas» tirgojam grupas diskus, esiet godprātīgi – ziņojiet policijai, grupai šādas tirdzniecības prakses nav, aicina dūdu un bungu grupas _Auļi _menedžmenta pārstāvis Klāvs Radziņš.

Vakarnakt nezināmi ļaundari ielauzās etnogrupas Auļi ierakstu studijas telpās Pērnavas un Deglava ielu stūrī, uzlaužot ēkas ārdurvis un studijas biroja durvis. «Ēkā atrodas arī citi biroji, ļaundari mēģinājuši iekļūt arī tajos, taču viņiem tas nav izdevies,» precizēja K.Radziņš.

Šī ir jau otrā reize, kad apzog kādu mūziķu studiju nepilnas nedēļas laikā. Naktī uz svētdienu Rīgā, Pērnavas ielā, pamatīgi cieta par gada labāko metāla grupu atzītā Frailty studija. Arī tad ēkai bija uzlauztas durvis un nozagtas dažādas lietas, tajā skaitā dārga mūzikas aparatūra un ģitāra. Kopējais materiālais zaudējums bijis aptuveni 18 000 latu. Jau pirmdien policija aizdomās par nodarīto aizturēja trīs narkomānus, bet daļa mantu jau bija pārdotas.

Auļu dalībnieki un grupas pārstāvis ir pārsteigti, ka no biroja nav paņemta virkne vērtīgu lietu, arī apskaņošanas tehnika, unikālie, rokām darinātie instrumenti – bungas un dūdas. Paņemti ir tikai aptuveni 30 grupas diski no otrā albuma Auļos..., katrs no tiem tidzniecības vietās maksā aptuveni septiņus latus. Grupa aprēķinājusi, ka tai nodarīti zaudējumi teju 350 latu vērtībā, kas ir nozagto disku vērtības un durvju remonta izmaksu summa.

«Būtu naivi cerēt, ka policija atradīs zagļus. Procesuālā kārtībā policijas pārstāvji apskatīja notikuma vietu, taču noziedznieki neatstāja pēdas, pēc kurām tos būtu viegli sameklēt,» teica grupas menedžmenta pārstāvis K.Radziņš.

(papildināts viss teksts)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja