Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Dziedātāja Aija Vītoliņa piesaka otro singlu no jaunā albuma Klusums

Dziedātāja Aija Vītoliņa kopā ar grupu Tango Sin Quinto laiž klajā otro singlu dziesmai Spēļu lācītis un piesaka 1. martā gaidāmo albumu Klusums, informēja mūziķu pārstāvis Kaspars Zaviļeiskis.

Singla Spēļu lācītis autors ir komponists Kārlis Lācis, bet tekstam izvēlēts Māras Zālītes dzejolis.

Par jauno dziesmu Aija saka: “Nekas jau daudz nemainās. Mums liekas, ka mēs vadām savu dzīvi, taču dzīve ar mums tikai paspēlējas. Dažbrīd tiešām jūtamies gluži kā vecais spēļu lācis, kurš nekad nezina, kur to aiznesīs un samīļos vai tomēr pametīs, jo tas kļuvis vecs un nederīgs…”

Albums Klusums ir dažādu latviešu autoru redzējums par dzīves netveramo, brīžiem trauslo ritējumu, par laiku, kura vērtību var apjaust tika vienkāršās sarunās ar sev tuvajiem un galvenokārt ar sevi pašu, arī par mirkļa skaistumu. 

Diskā iekļautas Kārļa Lāča, Aivara Hermaņa, Edgara Raginska, Loretes Mednes un Madara Kalniņa dziesmas, savukārt albuma kopējo skanējumu veidojis producents Reinis Sējāns, bet īpašos stīgu aranžējumus – viņa brālēns un biežs radošās sadarbības partneris Andris Sējāns. Ierakstā piedalījušies arī Jānis Pauls, Agnese Kanniņa-Liepiņa, Artūrs Gailis un Pēteris Trasūns un tas tapis TRU Music studijā Pārdaugavā. 

Tango Sin Quinto sastāvā ietilpst vokāliste Aija Vītoliņa, kontrabasists Jānis Stafeckis, taustiņinstrumentālists Romāns Vendiņš, sitaminstrumentālists Ainis Zavackis, akordeonists Artūrs Noviks un vijolnieks Raimonds Melderis. Albums no 1. marta būs pieejams lielākajos pasaules straumēšanas servisos un labākajos pašmāju mūzikas veikalos. 

Jaunā albuma prezentācijas koncerti notiks četrās Latvijas pilsētās. 2. martā Aija Vītoliņa ar grupu uzstāsies Liepājas koncertzāles Lielais Dzintars kamerzālē, 3. martā – Valmieras koncertzālē Valmiera, 9. martā – Rīgas mūzikas namā Daile, bet 14. aprīlī – Saldus Mūzikas un mākslas skolā. Koncertu sākums plkst. 19.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja