Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Etno artroka grupa Bur Mani laiž klajā singlu Dzelžu cilvēciņš

Pirmdien, 28. janvārī, grupa Bur Mani iepazīstina ar jaunu singlu Dzelžu cilvēciņš no drīzumā gaidāmā debijas albuma Tālu tālu. Albuma iznākšanai pavasarī sekos arī koncertsērija vairākās Latvijas pilsētās, portālu Diena.lv informēja grupas pārstāvji.

"Oriģināldziesma Dzelžu cilvēciņš{C}{C} ir stāsts par garā stipro un sīksto latviešu tautu, kura par spīti visam ar augsti paceltu galvu dzīvo tālāk," dziesmas ideju skaidro grupas soliste Elza Rozentāle. Dziesmu komponējis grupas basists Toms Poišs un Elza Rozentāle, kopskaņas radīšana uzticēta talantīgajam producentam Gatim Zaķim. Singla videoklips tapis Siguldas koncertzālē Baltais flīģelis. Klipu režisējis Rihards Gēcis, operators – Artūrs Krūmiņš. Dziesma atrodama arī mūzikas straumēšanas platformās Spotify, Deezer un citās.

Koncertsērijā Tālu tālu pirmo reizi Latvijā apmeklētāji varēs baudīt audiālu piedzīvojumu, ko nodrošinās lielās Brumo PRO bezvadu austiņas ar individuāli regulējamu skaņu.

Klausītājam būs iespēja aizmirsties un pilnībā iegrimt grupas radītajā skaņu pasaulē bez koncertos ierastiem ārējiem traucēkļiem, kā arī sadzirdēt vissmalkākās un visintīmākās mūzikas nianses, kuras tradicionāla apskaņošana, iespējams, neļautu pamanīt. Koncertprogrammā gaidāma latviešu tautas tradicionālās dziedāšanas un pasaules ritmiskās mūzikas vokālo manieru kombinācija apvienojumā ar bungu, basa un perkusiju pulsācijām, elektriskās ģitāras un mūsdienu elektronikas bezgalīgajām iespējām. 

 

Koncerti gaidāmi 27. aprīlī Siguldas koncertzālē Baltais flīģelis, 5. maijā Liepājas koncertzālē Lielais dzintars, 24. maijā Valmieras koncertzālē un 30. maijā mūzikas namā Daile, Rīgā. Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja