Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

FOTO: Labdarības koncerts Nāc līdzās Ziemassvētkos!

9. decembrī Rīgā, Lielajā ģildē kopā ar Latvijā iemīļotiem skatuves māksliniekiem izskanēja labdarības koncerts Nāc līdzās Ziemassvētkos!, kas veltīts talantīgu bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām atbalstam. Tiem, kuri to neredzēja klātienē, koncertu būs iespēja noklausīties Latvijas radio ēterā otrajos Ziemassvētkos – 26. decembrī plkst. 15.05 un vērot Latvijas televīzijas 1. kanālā 29. decembrī plkst. 18.15.

Koncerta norises vietā Lielajā ģildē līdz 14. decembrim katru vakaru pirms visiem koncertiem notiek īpašs fonda Nāc līdzās labdarības tirdziņš, kur ikviens var iegādāties ar mīlestību tapušas bērnu darinātas dāvanas sev un saviem tuvākajiem. Mirdzēs arī īpašā Nāc līdzās egle, kurai rotājumus darinājuši Rīgas nedzirdzīgo skolas bērni.

Labdarības akcijas ietvaros tika rīkots arī fotogrāfiju konkurss ar tēmu "labestība". Rezultātā, profesionāliem fotogrāfiem un fonda pārstāvjiem atlasot un izvērtējot iesūtītās fotogrāfijas, tapis sirsnīgs labestības galda kalendārs Iegriez pasauli ap sevi.

Jau trešo gadu tiek organizēta arī Ziemassvētku labdarības kartiņu akcija, kas šogad notiek sadarbībā ar tirdzniecības tīklu Narvesen - 28 000 talantīgu bērnu un jauniešu zīmētās kartiņas jau pieejamas 125 Narvesen veikalos visā Latvijā, kur ikviens tās var iegādāties, lai iepriecinātu Ziemassvētkos savus radus un draugus. Atbalstot nodibinājuma Nāc līdzās! projektus, visos Narvesen veikalos izvietotas arī naudas ziedojumu kastītes.

Labdarības akcijas Nāc līdzās Ziemassvētkos! mērķis ir kopt, veidot un stiprināt labdarības tradīcijas Latvijā, veicinot bērnu ar īpašām vajadzībām talantu popularizēšanu un viņu spēju apliecināšanu. Akcijas laikā gūtie ieņēmumi tiks izmantoti bērnu talantu tālākai attīstībai.

Papildu informācija: www.naclidzas.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja