Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

FOTO: Lauris Reiniks izvēlas meiteni lomai jaunajā videoklipā

Maija vidū dziedātājs Lauris Reiniks uzņems videoklipu savam jaunākajam singlam "Es skrienu", tādēļ pirms trim nedēļām viņš un klipa režisore Aija Strazdiņa izsludināja pieteikšanos klipa galvenajai varonei – ciema skaistākajai meitenei.

Šodien, 21.aprīlī Aigara Grāvera studijā notika proves, lai no deviņām meitenēm izraudzītos piemērotāko. "Neskatoties uz ļoti konkrētajām prasībām – garumu, vecumu, matu krāsu, pieredzi un  prasmēm, saņēmām ļoti daudz pieteikumu. Atlasījām, mūsuprāt, piemērotākās, lai šodien izvēlētos to, kurai tiks galvenā loma videoklipā," stāsta dziedātājs. Iespējams, kādai no pretendentēm klipā tiks uzticēta epizodiska loma - galvenās varones draudzene.

Provēs meitenēm bija īsi jāiepazīstina ar sevi, jānospēlē dialogs ar dziedātāju un jāatbild uz vairākiem topošā klipa veidotāju uzdotajiem jautājumiem, piemēram, vai potenciālās galvenās varones draugam nebūs iebildumu, ka viņai, iespējams, nāksies skūpstīties ar Lauri Reiniku (tas paredzēts klipa scenārijā, kura autori ir L.Reiniks un A.Strazdiņa).

Par jauno klipu Lauris stāsta, ka tā filmēšana aizņems divas trīs dienas un maija vidū notiks viņa dzimtajā Tērvetē. "Plānots, ka tā varētu būt neliela īsfilmiņa – stāsts par to, kas vasarā notiek kādā Latvijas ciematā. Tas būs romantiski komisks video ar maziem action filmu elementiem,"  pauž dziedātājs. Par jauno dziesmu, kas ir beidzamais topošā albuma singls, Lauris teic – tā esot netipiska viņa daiļradei: ātra, ritmiska, nedaudz ar etno elementu pieskaņu. "Es ceru, ka Latvija šovasar lēkās pie šīs dziesmas un ka video izdosies tieši tāds kā esmu to iedomājies," pauž mūziķis.

Kura no pretendentēm tiks izraudzīta, dziedātājs sola paziņot šīs nedēļas beigās vai nākamās nedēļas sākumā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja