Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

G-Unit izdod otro albumu

Izbaudījuši solo karjeras veiksmes un nedienas, 2.jūlijā Ņujorkas reperi 50 Cent, Lloyd Banks un Tony Yayo atgriežas ar otro “G-Unit” albumu “T.O.S.: Terminate on Sight” jeb “Nogalināt bez brīdinājuma”, kas klajā nāk “Interscope Records” apgādā.

Pēc solo albuma “Curtis” iznākšanas 50 Cent apvienoja “G-Unit”, šajā pavasarī izdodot pret reperi Fat Joe vērstu mixtape formāta izlasi “Elephant in the Sand”, kas iezīmēja “G-Unit” otrā albuma noskaņas.

Jaunajā albumā “G-Unit” atgriežas pie sava sākotnējā, agresīvā skanējuma. Mūzikas kritiķi albumu raksturo kā pareizo balansu starp seksu un karu.

Albuma “T.O.S.” producēšanā piedalījušies: Swiss Beatz, Ron Browz, Rick Rock, Tha Bizness, Ty Fyffe, Don Cannon, Polow Da Don un citi. Piecās no albuma dziesmām dzirdams arī bijušais grupas biedrs Young Buck.

“Šī ir Ņujorka, būsim reāli. Te ir jābūt agresijai. Ko jūs klausāties, kad ir nošauts labākais draugs? Ko jūs klausāties, kad aizturējusi policija? Tādas ir reālās dzīves situācijas un jaunajā albumā mēs atgriežamies pie 2002.gada situācijas,” skaidro Lloyd Banks.

Ņujorkas hip-hop apvienību “G-Unit” izveidoja Kvīnsas rajona reperi, bērnības draugi 50 Cent, Lloyd Banks un Tony Yayo, kas 2000.gadā uz hip-hop skatuves spilgti parādījās ar savām neatkarīgi izdotajām izlasēm (mixtapes). 2003.gadā grupai pievienojās Nešvilas reperis Young Buck un novembrī, kad Tony Yayo atradās ieslodzījumā, klajā nāca apvienības debijas albums “Beg for Mercy”, kas tika pārdots 4 miljonos kopiju. Vēlāk grupas dalībnieki izdeva vairākus solo albumus. 2005.gadā grupai īslaicīgi pievienojās Rietumkrasta reperis The Game, kurš drīz apvienību pameta savstarpējo nesaskaņu dēļ. Šogad no apvienības tika izslēgts arī Young Buck.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja