Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Grupa Ezeri publicē pirmo singlu Ārā no jaunā albuma

Grupa Ezeri publicē pirmo singlu Ārā no grupas otrā studijas albuma Sāls, kas gaidāms septembra pirmajā pusē, informēja grupas pārstāve Anete Atvare.

Vienlaikus Ezeri prezentē arī dziesmas videoklipu, ko veidojis foto-video mākslinieks Toms Harjo.

Ārā dziesmas vēstījums ir gluži vienkāršs - ar patiesu cilvēkmīlestības klātbūtni šķietami neiespējami šķēršļi kļūst pārvarami.

Videoklipu veidojuši foto-video mākslinieks un Jaunā Rīgas teātra aktieru kursa students Toms Harjo, horeogrāfe un dejotāja Jana Jacuka, gaismu mākslinieks Niks Cipruss un grupas mūziķi Miķelis Putniņš, Kristians Priekulis un Krišjānis Bremšs. Klipā izmantoti pasaulē zināmo apģērbu dizaineru Mareunrol's tērpi.

Albums Sāls, ko grupa plāno izdot šī gada rudens sākumā, tapis divu gadu garumā. Tā skaņu režisors ir Krišs Veismanis. “Šis būs mūsu pirmais pilnmetrāžas albums, darbs pie tā ir bijis izaicinošs, taču noteikti gandarījumu nesošs. Albumu mums palīdzējuši ierakstīt vairāki lieliski viesinstrumentālisti un viesvokālisti, par viņu līdzdalību mums liels prieks,” tā grupas līderis Miķelis Putniņš.

Ezeri pie Latvijas mūzikas apvāršņa parādījās 2016. gadā, kad tika izdots grupas debijas albums Ogle (nominēts Latvijas ierakstu gada balvai Zelta Mikrofons 2016 kategorijā Labākā debija), ko atzinīgi novērtēja kā klausītāji, tā kritiķi. Grupa uzstājusies teju visos Latvijas festivālos, iesildījuši tādus starptautiski zināmus māksliniekus kā Ghostpoet un Kelsey Lu, izveidojuši koncertprogrammu Lēnās dejas kopā ar teātra režisoru un mūziķi Vladislavu Nastavševu.

Šovasar Ezeri uzstāsies 6. jūlijā festivālā Virzskaņa Neikenkalna dabas koncertzālē Dikļos, 13. jūlijā festivālā Kartupeļpalma Salaspils botāniskajā dārzā un 8. augustā Ideju Institūta rīkotajā koncertā Rīgā, Dzelzceļa muzejā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja