Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Imants Daksis ar grupu prezentēs jauno albumu Ass

Trešdien, 26. septembrī, klubā One One klasiskā rokgrupas sastāvā notiks Imanta Dakša jaunā albuma Ass prezentācijas koncerts. Portālu Diena.lv informēja mūziķa pārstāvji.

Imants Daksis - ekspresīvs, ekstravagants un vienmēr mainīgs - unikāla parādība Latvijas mūzikā, kas lauž ierastos priekšstatus par jēdzienu "dziesminieks". Jaunākais studijas albums Ass ir 12 Imanta Dakša sarakstītu dziesmu kompozīcija, kas balansē starp post-punk un psihedēlisko roku, un ir ierakstīts pilnā instrumentācijā. Jaunā ieraksta un tā prezentācijas koncerta skanējums būs pārsteigums arī tiem, kas ar Imanta mūziku jau ir pazīstami, kā arī pats dziesminieks šoreiz uzstāsies bez ģitāras. Pasākuma iesildošās daļas viesmāksliniece būs Evija Vēbere.

"Te ir dziļi skaudra, personiska sava fizioloģiskā un garīgā stāvokļa izķidāšana un izpēte, uz āru izvēršana. Kādu laiku visus savus dēmonus biju noslēpis no citu acīm, bet šeit… Tas ir kā nolikt sevi kameras priekšā un izģērbties, sevi sagriezt, vemt, noģībt… Un attiecīgi refleksijas par to, kādas ir manis pašaiekšējās pretrunas, stāvokļi un viss pārējais. Tāds tieši emocionāli skaudrs materiāls, kurā es sevi eksponēju. Attiecīgi ir arī dziesmu nosaukumi un teksti – IdiotsBezsamaņa, Es ģībstu…" intervijā Uldim Rudakam par jauno albumu stāsta mūziķis.

 

Koncerta grupas sastāvs: Imants Daksis - balss, Mārtiņš Krastiņš - basģitāra, Miķelis Vanags - elektriskā ģitāra, Raitis Viļumovs - sitamie instrumenti. 

Biļetes uz Ass koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas šeit, kā arī uz vietas pirms pasākuma. Klubs One One atrodas Šarlotes ielā 18a, Rīgā. Koncerta sākums - plkst.19. Albums būs pieejams CD un lejupielādei, un dienu pirms koncerta tiks publicēts Spotify un citās populārākajās mūzikas straumēšanas platformās. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja