Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Iznāk Shipsea albums Lielās cerības

Shipsea izdod sev ļoti personīgu albumu Lielās cerības jeb, kā viņš to dēvē, grūtību pārvarēšanas albumu. Jau šonedēļ šis notikums tiks atzīmēts ar diviem Shipsea koncertiem K.K. Fon Stricka villā 6. un 7.jūnijā.

Lielās cerības ir albums, kurā iekļautas dziesmas, kas tapušas pirms desmit gadiem. Tas bijis laiks, kad Jāņa dzīvē notikušas pārmaiņas, aktuāli mūzikas un sevis meklējumi, izjukusi viņa laulība. Šis albums ir kā iedrošinājums, ka visām grūtībām var tikt pāri un mācīties pateicību par piedzīvoto.

Shipsea koncerti 6. un 7.jūnijā atklās koncertnotikumu sezonu K.K. Fon Stricka villā - vietā, kas ļoti nozīmīga bijusi tieši Shipsea mūzikas ceļā.

Abos koncertvakaros plkst. 21.00 tiks izpildīti tādi skaņdarbi kā Mežaparks, Meitene no manas klases, kā arī nesen iznākušais singls Lielās cerības.

Būs dzirdamas arī labākās dziesmas no albuma Apgaismo mani, kas 2022.gadā tika atzīts par Gada ierakstu. Kopā ar Jāni Šipkēvicu uz skatuves kāps tādi mūziķi kā Ivars Arutjunjans, Rūdolfls Macats, Elizabeta Lāce, Lenarts Heindelss un Svens Vilsons.

Shipsea koncertu iesildīs un plkst. 20.00 uz skatuves kāps jaunā dziedātāja Annika (Annika Ausmane). “Annikas mūziku atradu nejauši un uzreiz sapratu, ka tā ir Lielo cerību balss, tādēļ uzaicināju viņu piedalīties ierakstā. Viņa tai laikā bija tālā pasaules apceļojumā, tamdēļ savas vokāla partijas iesūtīja ierakstītas mobilajā telefonā. Tas izrādījās lielisks, autentisks papildinājums skanējumam,” stāsta Jānis Šipkēvics.

Albuma mūzikas autors ir Jānis Šipkēvics, kurš to pirms desmit gadiem radīja gan individuāli, gan kopā ar mūziķiem - Matīsu Čudaru, Ivaru Arutjunjanu, Rūdolfu Macatu, Lenartu Heindelsu un Elizabetu Lāci. Savukārt dziesmu tekstus ir radījis gan pats Jānis, gan izmantojis tādu autoru darbus kā Edvards Estlins Kamings, Emīlija Dikinsone, Sigurbjorga Trastardotira, arī Ojārs vācietis un citi.

“Šis ir pirmais albums, kuru esmu producējis un miksējis pats. Apgūstot mūzikas producēšanu kā students Stokholmā, Karaliskajā mūzikas akadēmijā, šis albums ir kļuvis par šī mācību gada procesa rezultātu,” tā par albuma tapšanu vēsta Jānis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Albumu “Lielās cerības” iespējams noklausīties visas straumēšanas platformās.

Biļetes pieejamas “Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī interneta vietnē: https://store.bilesuserviss.lv/public/lv/event/426351/purchase?sp=rcmdLat 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kur?

Kad?

1. janvāris, 1970

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Labs starts. Intervija ar dziedātāju Etīnu Saulīti

"Mans vislielākais ieguvums ir Latvijas kontekstā – esmu pamanīta, par mani sāk interesēties. Tas nozīmē, ka aktīvāk varēšu sākt piedalīties Latvijas koncertdzīvē," pēc veiksmīgās dalības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja