Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Jūrmalā uzstāsies nu jazz leģenda Club des Belugas

Festivālā _The Best of Summertime - aicina Inese Galante- 20. augustā plkst. 20.00 Dzintaru koncertzālē uzstāsies leģendārā nu jazz grupa Club des Belugas (Vācija).

Club des Belugas mūzika ir atpazīstama jau no pirmajām notīm. Lielākā daļa to ir dzirdējuši Samsung, LG, BMW, Mercedes-Benz, Martini, Victoria Secret un vairāk nekā desmit citu populāru zīmolu reklāmās, bet grupas skaņdarbi ir iekļauti vairāk nekā pustūkstots dažādās izlasēs. Džezs, fanks, souls, brazīliešu ritmi, lounge un bosanova – tā ir tikai daļa no "belugu" muzikālā repertuāra. Viņu koncerti notiek pārpildītās zālēs visā pasaulē, un tagad viņi atgriežas Jūrmalā. Dzintaru koncertzāles viesus gaida ne tikai brīnišķīga koncertprogramma, bet arī iepazīšanās ar jauno grupas "pērli" – zviedru dziedātāju Annu Luku (Anna Luca), kura apburs klausītājus ar dvēselisku vokālu un elegantu izpildījuma manieri. 

Club des Belugas ir viena no labākajām grupām Eiropā, kas izpilda nu jazz. To 2002. gadā dibināja grupas līderi Maksims Ilions (Maxim Illion) un Kitija Bila (Kitty the Bill), un jau pēc gada ar savām kompozīcijām viņi bija iekarojuši Eiropas topu pirmās vietas. Šodien grupa lepojas ar divpadsmit studijas albumiem, vairāk nekā divdesmit singliem un divām prestižā Spanish Jazz Awards nominācijām. 

"Ar savu pirmo uzstāšanos festivālā šie mākslinieki izraisīja patiesu ažiotāžu, tādēļ mēs vēlreiz uzaicinājām viņus uz Jūrmalu. Vācu – zviedru dziedātāja Anna Luka – viegla, eleganta, ar pilnīgi neatkārtojamu vokālu. Viņas uzstāšanās aizskar dvēseles visjutīgākās stīgas! Ko vēl var pateikt? Club des Belugas uzstājas uz pasaules labākajām skatuvēm, tāpat kā visi mūziķi, kuri viesosies pie mums. Mums ir ļoti paveicies, ka ir iespēja sadarboties ar tiem," pastāstīja festivāla iedvesmotāja Inese Galante. 

Katru gadu festivāls Summertime - aicina Inese Galante uz Dzintaru koncertzāles skatuves pulcē labākos mūziķus, lai radītu dzīves prieka un mūzikas dziedinošā spēka pārpilnu atmosfēru. Modernie nu jazz klasiķi Club des Belugas, kas dzēš muzikālās robežas un rod atbalsi ļoti dažādu cilvēku sirdīs, ar savām dziļajām un daudzšķautņainajām kompozīcijām spēj iedegt spožu gaismu klausītāju dvēselēs, tā apstiprinot galveno festivāla The Best of Summertime - aicina Inese Galante ideju - "sniegt cilvēkiem iespējami vairāk mīlestības". 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja