Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Kriss Noa izdod minialbumu Red Light

Piektdien, 4. novembrī, latviešu dziedātājs un dziesmu autors Kriss Noa (Chris Noah) sadarbībā ar Sony Music Finland & Baltics izdod minialbumu Red Light. Minialbumā ir sešas dziesmas, ko producējis Kriss kopā ar ilggadējo sadarbības partneri Kristoferu Harisu (Kristofer Harris), no kurām līdz šim izdoti divi singli – Sunboy, kas sasniedza Latvijas radio topu 21. vietu, un Only Yours, informēja mūziķa pārstāve Guna Zučika.

"Kamēr strādāju pie minialbuma, es mēģināju būt godīgs pret sevi, redzēt lietas tā, kā tās patiesi ir," saka Kriss. "Es pirmo reizi apzinājos, ka "nejust mīlestību" nav tikai izdomāts jēdziens vai attaisnojums, lai izkļūtu no attiecībām, kurās tu vairs nevēlies būt. Šī apziņa bija kodols manā rakstīšanas procesā, kuram es piegāju no dažādiem leņķiem: nenoteiktība, šaubas, greizsirdība un nožēla. Tituldziesma Red Light ir par ilūziju izzušanu," viņš turpina.

Dienu pirms minialbuma iznākšanas, tas tika nosvinēts mediju un draugu pulkā restorānā AOK City.

Kriss Noa ir viens no interesantākajiem jaunpienācējiem Latvijas mūzikā, kurš guvis atzinību par samtainiem vokāliem, personīgiem dziesmu tekstiem un spēcīgām melodijām. Kaut nākot no muzikālas ģimenes, viņš nebija pārāk ieinteresēts mūzikā līdz 17 gadu vecumam, kad sāka strādāt pie materiāla kopā ar savu brāli. Viņa pirmais singls Had it all uzreiz kļuva par hitu Latvijā, savukārt otrais singls You saņēma Latvijas autoru apvienības balvu – spēlētākā dziesma radio – 2017. gadā. Ar nākamajiem paša izdotajiem singliem River un Fall Through 2018. gadā Kriss saņēma atzinību no dažādiem blogiem, tostarp Indie Air, AlexRainBirdMusic, Uranium Waves, Comeherefloyd, Aofd3, Mystic Sons, York Calling, Wolf in a Suit un daudziem citiem. 2020. gadā Kriss izdeva savu debijas minialbumu Distance, kas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas Zelta mikrofons pasniegšanas ceremonijā saņēma nomināciju par labāko popmūzikas albumu 2021. gadā. 2021. gada nogalē Kriss parakstīja līgumu ar starptautisko ierakstu kompāniju Sony Music Finland.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja