Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mārtiņš Kanters ieraksta jaunu Raimonda Paula dziesmu albumu

Šonedēļ dziedātājs Mārtiņš Kanters, kurš agrāk bija pazīstams kā Mārtiņš Ruskis, nāk klajā ar jaunu Raimonda Paula dziesmas Balts rīts ierakstu un video. Kompozīcijas pamatā ir pazīstams un tautā iemīļots dzejnieka Ojāra Vācieša dzejolis

Šī ir pirmā dziesma no šogad gaidāmā albuma, kurā būs iekļautas divpadsmit jaunu Raimonda Paula dziesmu ar Ojāra Vācieša, Leona Brieža un Guntara Rača vārdiem. Ierakstu producē Gints Stankevičs. Mārtiņa Kantera iepriekšējais sadarbībā ar Maestro tapušais albums Piparmētru tēja nāca klajā 2019. gadā un tika nominēts balvai Zelta mikrofons. Tam sekoja kopīga koncertu sērija.

Mārtiņš Kanters saka: "Esmu pagodināts turpināt sadarbību ar Maestro un ierakstīt viņa jaunās dziesmas. Ojāra Vācieša dzejoli Balts rīts pirmoreiz izdzirdēju, kad man bija seši gadi, kāda latviešu grupa to skandēja dziesmā pa radio, un tas mani uzrunāja pat tik mazā vecumā. Nevarēju iedomāties, ka tas pie manis atgriezīsies šādā veidā ar Maestro radītu mūziku."

Dziesmas video režisors ir Kaspars Kambars. Klips tapis kādā sniegotā janvāra dienā Madonas novadā. Videoklipā svarīgu lomu spēlē Mārtiņa dzīvesbiedre Žanete Kantere. 

"Mums paveicās ar video filmēšanu, jo paspējām notvert vienu no pedējām aukstajām dienām janvārī. Tagad skatoties video, saprotu, ka izdarījām pareizu izvēli, dodoties uz Vestienu, Kālu ezeru, jo daba tur ir īpaši skaista," piebilst dziedātājs.

Dziesma Balts rīts ir pieejama visās populārākajās straumēšanas un mūzikas lejupielādes vietnēs Spotify, iTunes, Apple Music u. c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja