Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Palladium koncertu sniegs dziedātāja Zola Jesus

2. aprīlī koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies krievu izcelsmes amerikāņu dziedātāja _Zola Jesus. _Zola Jesus, īstajā vārdā Nika Roza Danilova, ir krievu izcelsmes amerikāniete no Viskonsīnas, dziedātāja ir studējusi filosofiju un mācījusies klasisko operdziedāšanu. Neatkārtojamais balss tembrs un amplitūda, gotiskais stils un perfekcionisms izpildījumā, kas ietverts arī Zola Jesus pēdējā albumā Conatus, vislabāk raksturo jauno dziedātāju.

Viņas balss arī dzirdama vienā no M83 jaunā albuma tituldziesmām.Mūzikas kritiķi slavē Zola Jesus dziedājumu, kas vienmēr ir perfekts. Zola Jesus balss skanējums bieži tiek salīdzināts ar Keitas Bušas tumšākajām kompozīcijām vai Lisas Džeradas no Dead Can Dance, Florences Velšas vai _Siouxsie and the Banshees _skaņām. Viņas elektroniskā mūzika rada mistisku un sirreālu atmosfēru - kaut kas starp Joy Division un Cocteau Twins. Mūzika ir intensīva un tajā pašā laikā patiesa un intīma. Koncertos iespaidu pastiprina spilgtais, blondi gotiskais _Zola Jesus _tēls un raganiski mistiskās kustības. Dzīvais skanējums, pretstatā trauslajam Zola Jesus izskatam, ir spēcīgs un dramatisks, rada tumšu, ēterisku, bet tajā pašā laikā dzīvu un aizraujošu piedzīvojumu.Kopš 2009. gada Zola Jesus ierakstījusi trīs kritiķu augsti novērtētus albumus - The Spoils, Stridulum II, Conatus. Dziedātāja devusies tūrēs kopā ar tādiem mūziķiem kā Fever Ray un The XX. Zola Jesus singli _Poor Animal, Sea Talk un I Can’t Stand_ tika atzīti par _The New York Times, Pitchfork un LA Times_ gada singliem. Šobrīd Zola Jesus ar grupu uzstājas dažādos festivālos un sniedz solokoncertus visā pasaulē un, neskatoties uz panākumiem, koncertiem un dažādiem saviesīgiem pasākumiem, dziedātāja ir paspējusi arī absolvēt augstskolu. Biļetes uz Zola Jesus koncertu 2. aprīlī koncertzālē Palladium sākot no 10. februāra nopērkamas_ Biļešu serviss _tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Klajā nācis Chris Noah jaunākais singls un albums

Klajā nācis dziedātāja Chris Noah jaunais albums Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies, kas radīts 80. gadu popmūzikas stilā. Sony Music Entertainment paspārnē izdotajā albumā apkopotas 10 ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja