Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Aisha: "Jaunajā vilnī" esmu sasniegusi to, ko gribēju

"Es izdarīju, ko gribēju - mans mērķis bija labi nostartēt, to es arī izdarīju," tā savu sniegumu starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā Jaunais vilnis portālam Diena.lv raksturoja Latvijas pārstāve Aisha.

Dziedātāja gan atzina, ka šobrīd šo jautājumu ir grūti komentēt, jo viņa jūtas pārgurusi, turklāt viss vēl nav beidzies, "šodien viss vēl priekšā". Aisha domā, ka lielāka skaidrība par secinājumiem arī viņai pašai būs pēc kādām trīs dienām.

Aisha uzskata, ka piedalīšanās konkursā Jaunais vilnis ir laba pieredze. Viņa piedzīvojusi plašu emociju gammu - gan sliktas, gan labas, gan bēdīgas emocijas, tomēr, kopumā, viņasprāt, "viss ir baigi forši".

Vaicāta, vai uzskata konkursu par iespēju, potenciālo pakāpienu dziedātājas karjerā, viņa pauda viedokli, ka tas būs pakāpiens, tomēr "viss ir atkarīgs no katra paša, cik gribēs strādāt". Aisha norādīja, ka ir gatava strādāt.

Savukārt komentējot komponista Raimonda Paula teikto, ka zālē bija maz pašmāju atbalstītāju, piemēram, atšķirībā no ukraiņiem, kas ieradās ar karogiem un skaļi atbalstīja savas valsts pārstāvjus, Aisha atzina: var just, ka zālē mazāk latviešu, tomēr kopumā publika bijusi forša. "Es biju tādā situācijā, kādā biju, un es esmu apmierināta," teica dziedātāja.

Konkursā pirmo vietu un 50 000 eiro katrs iegūst Sandijs Sondoro no Indonēzijas un Džamala no Ukrainas, 2.vietas ieguvējs itālis Antonello Karoca iegūst 30 000 eiro, bet Marks Jusims no Krievijas, kas ierindojas 3.vietā, saņem 20 000 eiro. Tālāk seko Aisha, kas ieguvusi tikpat punktus, cik Gruzijas pārstāve Lika.

Aisha ieguvusi skatītāju simpātiju balvu.

Jūrmalas domes balvu saņēma Gu Lija no Ķīnas, bet konkursa mūzas Allas Pugačovas balvu 50 000 ASV dolāru apmērā saņem Mila Nitiča no Ukrainas.

(papildinātas pēdējās trīs rindkopas)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja