Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Par ieguvējiem kļūst klausītāji un pašas dziesmas. Stings izdod labāko duetu apkopojumu

Piektdien, 19. martā, britu dziesminieks Stings izdos izlasi Duets, kurā ir apkopotas septiņpadsmit dziesmas, kuras viņš ir ierakstījis kopš 1992. gada sadarbībā ar dažādiem ievērojamiem māksliniekiem no visas pasaules

Stinga partneru vidū ir džeza mūziķi Hērbijs Henkoks, Melodija Gardo un Kriss Boti, estrādes leģendas Šarls Aznavūrs un Hulio Iglesjass, populārās mūzikas klasiķi Ēriks Kleptons un Enija Lenoksa, R&B zvaigznes Mērija Džei Blaidža un Kreigs Deivids, soulmūzikas izpildītājs Sems Mūrs, regeja meistars Šegijs, itāļu blūzroka dižgars Dzukero, franču prīma Milēna Fārmere, franču hiphopa mākslinieks Gims, alžīriešu dziedātājs Čebu Mami un Lībijā dzimušais reperis Gaši. Iepriekš šīs dziesmas ir bijušas izdotas Stinga vai šo mūziķu albumos, kā arī filmu skaņu celiņos.   

Padziļinātu retrospektīvu ieskatu izlases Duets saturā sniedz Stinga mājaslapā izveidotā interaktīvā sadaļa, kas veltīta šim projektam. Videointervijā Stings stāsta par katru kompozīciju un savu dueta partneri, turpat var noskatīties dziesmu videoklipus un izlasīt fanu atmiņas par šiem skaņdarbiem.

Stingu vienmēr ir iedvesmojis un vilinājis ne tikai džezs, bet arī etniskā mūzika. Stingam ir īpašs talants – muzicējot duetā, dziesmā viņš nereti izvēlas it kā paiet malā, lai priekšplānā izvirzītu savu partneri, kuru mīl un apbrīno un kura sniegumu pats izbauda. Taču visās kompozīcijās ir jūtams viņa rokraksts. Stings visu dara tā, lai par ieguvējiem kļūtu klausītāji, viņa partneri un pašas dziesmas.

Vienlaikus ar albumu Duets Stings piedāvās duetu Englishman/African in New York, kas ierakstīts kopā ar Širazī no Beninas. Šī dziesma albumā nav atrodama un būs pieejama tikai digitālā formātā. 

2. oktobrī Stings svinēs 70 gadu jubileju. 29. oktobrī viņš plāno sākt savu koncertsēriju Lasvegasas viesnīcas un kazino kompleksa Caesars Palace koncertzālē The Colosseum. Stinga šovs My Songs notiks trīs reizes nedēļā, koncerti plānoti arī 2022. gadā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja