Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Pauls apmierināts ar Aishas uzstāšanos, viņaprāt, trūcis vien atbalstītāju zālē

Komponists Raimonds Pauls, kas ir arī starptautiskā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis žūrijas līdzpriekšsēdētājs, ir apmierināts ar Latvijas pārstāves Aishas uzstāšanos, taču, viņaprāt, zālē bija par maz vietējo atbalstītāju. Šādu viedokli viņš pauda svētdien Latvijas Radio. Aisha pēc punktu skaita ierindojas dalītā 5./6.vietā.

Komponists Raimonds Pauls:

"Tur jau izveidojušies līderi, publika un žūrija no tā diezgan stingri iespaidojās, no tām pirmajām divām dienām. Skaidrs, ka no Indonēzijas zēns un ukrainiete, viņi dabīgi izvirzījās par līderiem. Ļoti labi vakar startēja Aisha, viņai bija cerības iekļūt trijniekā. Es esmu ļoti apmierināts ar Aishas uzstāšanos, jo viņa bija pirmo reizi tādā pasākumā un riņķī apkārt tur bija spēcīgi dziedātāji. Es domāju, ka viņa arī izdarīs savus slēdzienus, kas ir nākotnē jādara, un kļūs par vienu no mūsu vadošajām dziedātājām.

Jāsaka, ka manī drusciņ izraisīja pārdomas viena cita lieta. Zālē ļoti maz ir mūsu pašu atbalstītāju. Tur bija daudz sabraukuši ukraiņi, ar karogiem, viņi tur ņēmās un kliedza, un bļāva. Mūsējo tur bija ļoti maz. Vai viņi nenāk vai ignorē visu to lietu, es nezinu, bet tas atbalsts vienmēr zālē ir vajadzīgs.

Konkursanti noteikti ir spēcīgāki, bet tas, kas tur riņķī apkārt notiek… Esmu jau vairākkārt runājis, ka standarts ir jāmaina, bet diemžēl mēs neesam saimnieki, saimnieki ir Krievijas televīzija un faktiski viņi arī diktē savus noteikumus, izvēlas savus izpildītājus. No daudziem pieteicējiem vispār varēja atteikties, tas bija diezgan neveiksmīgi un neasprātīgi, par maz tur bija jauno seju. Bija tie, kas ir dominējuši visus šos gadus. Tas zināmā mērā droši vien attiecas arī uz mani, lai gan es tur izgāju tikai ar vienu numuru - savu instrumentālo numuru, un tas laikam bija viens no tiem retajiem, kas tika spēlēts dzīvajā, bez fonogrammas."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja