Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Pirmo reizi tiešraidē - Positivus festivāla un I Love You Records skate no Tallinas Mūzikas nedēļas

Sestdien, 29.martā Baltijas un Ziemeļvalstu vērienīgākajā pilsētas festivālā Tallinas Mūzikas nedēļa (TMN) jau trešo gadu viena skatuve tiks veltīta Baltijas lielākajam mūzikas festivālam Positivus un neatkarīgajai ierakstu kompānijai I Love You Records, un uz tās uzstāsies jaunas un daudzsološas grupas no Somijas, Beļģijas, Austrijas, Igaunijas un Latvijas. Tiem, kas šogad uz Tallinu nedosies, būs iespēja vērot grupu uzstāšanos arī Lattelecom interaktīvajā un interneta televīzijā, informēja Positivus pārstāve Linda Igolniece.

Positivus festivāla & I Love You Records grupu skatē, kas notiks vecākajā Tallinas kinoteātrī Sõprus, varēs dzirdēt dziesmu autori un zemās, dūmakainās balss īpašnieci Mirel Wagner no Somijas, multiinstrumentāli eksperimentālo grupu BRNS no Beļģijas, psihedēliskos Velojet no Austrijas, kā arī indie rokgrupu Frankie Animal no Igaunijas. Latviju pārstāvēs perspektīvā indie grupa Momend un poproka grupa The Sound Poets, kuras demo ierakstu jau pagājušajā gadā pamanīja un TMN konferencē īpaši izcēla mūzikas ekspertu žūrija.

Positivus festivāla & I Love You Records skates tiešraidi varēs noskatīties Lattelecom interaktīvās TV 115. kanālā un interneta TV – www.lattelecom.tv. I Love You Records aicina skates tiešraidi vērot jautrā kompānijā Vecrīgas bārā I Love You.

Tallinas Mūzikas nedēļa ir lielākais jauno mūziķu festivāls Ziemeļvalstu un Baltijas reģionā, kurā piedalās 227 mākslinieki no 20 valstīm. Sestā Tallinas Mūzikas nedēļa notiks no 27. līdz 29.martam. Paralēli Tallinas Mūzikas nedēļas koncertiem un mūzikas industrijas konferencei notiks TMN City Stage programma, kas arī šogad ievērps Tallinu mūzikas skaņās, piedāvājot bezmaksas dienas koncertus pilsētas grāmatnīcās, lielveikalos, kafejnīcās, galerijās, ierakstu veikalos un citās negaidītās vietās ar labu atmosfēru. Tāpat norisināsies TMN Tastes restorānu festivāls, piedāvājot iepazīties ar īpašiem pavāru ēdieniem pilsētnieku iecienītākajos restorānos un kafejnīcās.

TMN mākslinieku saraksts un uzstāšanās grafiki pieejami www.tmw.ee, kā arī EMT Live aplikācijā, kuru iespējams lejupielādēt AppStore un Google Play vietnēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja