Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Prasmes dziedāšanā un dejošanā rādīs talantīgākie bērni no visas Latvijas

Piektdien, 15. decembrī, un sestdien, 16. decembrī, no plkst.12.30 līdz 17.15 t/c Domina Shopping pulcēsies trīsdesmit seši talantīgākie bērni un jaunieši no visas Latvijas, kuri programmas _Kidding Talantiem pa pēdām _noslēguma pasākumā demonstrēs savas prasmes dziedāšanā un dejošanā. Savukārt bērnu veikumu vērtēs un rekomendācijas sniegs kompetenta žūrija – sabiedrībā iecienīti un mīlēti dziedātāji, dejotāji.

Programma Talantiem pa pēdām izveidota, lai palīdzētu bērniem un jauniešiem atklāt savu īpašo talantu un kopā ar ekspertiem to pilnveidotu.

Lai saņemtu iespēju piedalīties konkursa finālā, bērniem bija jāparāda savas iemaņas un jāsaņem pozitīvs žūrijas pārstāvju – Lienes Šomases, Aijas Vītoliņas (Amber), Ievas Kemleres, Rolanda Šteinberga - vērtējums kādā no Kidding talantu attīstības programmas posmiem – Dziedāšanai pa pēdām vai Dejošanai pa pēdām. Kopumā konkursā piedalījušies astoņdesmit bērni un jaunieši, no kuriem trīsdesmit seši tiksies Kidding Talantiem pa pēdām lielajā finālā, lai apliecinātu savas prasmes un saņemtu labākā dziedātāja un dejotāja titulu, kā arī īpašus pārsteigumus no t/c Domina Shopping.

"Tādi konkursi kā Kidding Talantiem pa pēdām palīdz jaunajiem dziedātājiem un dejotājiem saprast, kā tikt galā ar lampu drudzi, kā arī apgūt iemaņas, kas nepieciešamas, darbojoties uz skatuves. Vērojot mazos māksliniekus konkursa posmos, jāsaka, ka jaunā paaudze ir ļoti aktīva, radoša, talantīga un esmu pārliecināta, ka ar kādu no viņiem noteikti tiksimies uz lielās skatuves!" stāsta Kidding Talantiem pa pēdām žūrijas pārstāve dziedātāja Aija Vītoliņa.

Talantu attīstības programmas noslēguma koncerts plānots kā īpašs pasākums visai ģimenei. Tajā būs iespēja ne tikai vērot konkursa dalībnieku sniegumu, bet arī iesaistīties dažādos pasākumos. Bērni varēs iemācīties pagatavot ziemas saldējumu, pārbaudīt savas zināšanas atjautībā un mīklu minēšanā, kā arī iejusties rūķu lomās un iemēģināt Ziemassvētku vecīša zābakus. Tāpat pasākuma ietvaros būs iespēja baudīt mazo dziedātāju Robertas Kumsāres un Alīnas Ņikitinas koncertus, kā arī bez maksas noskatīties Daugavpils teātra aktieru izrādi bērniem Lapsēna un vilcēna Ziemassvētku piedzīvojumi latviešu un krievu valodā.

Konkursā Kidding Talantiem pa pēdām varēja piedalīties bērni un jaunieši vecumā no pieciem līdz 15 gadiem, aizpildot pieteikuma anketu un parādot savu talantu kādā no talantu konkursa posmiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja