Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Prāta Vētra paziņo par jaunā albuma iznākšanu un atklāj koncerttūres grafiku

13.maijā grupa “Prāta vētra” izdos jauno studijas albumu “Tur kaut kam ir jābūt”, un jau jūlijā dosies koncertturnejā pa Latviju.Šobrīd radiostacijās jau skan “Prāta vētras” singls “And I Lie”, savukārt 21.aprīlī pirmatskaņojumu radio Star FM ēterā piedzīvos otrais singls no jaunā albuma — “Ja tikai uz mani tu paskatītos”.

Māris Mihelsons par jauno albumu saka: “Šis albums ir vēl nepieredzēti ilga un radošu brīžu pārpilna darba rezultāts, kura smagāko un pacietīgāko lozi izvilka Gustavo. Varu nebeidzami apbrīnot viņa idejas un pārliecību. Gustavo ar darbu studijā deviņu mēnešu garumā var izvilināt no “Prāta vētras” tādas muzikālas un līdz šim vēl nebijušas idejas, par kurām man nebija ne jausmas. Bet izrādījās, ka tās sēž kaut kur dziļi, dziļi mūsu visnotaļ slinkajos prātos. Rezultātā – enerģisks, neparasts un mūsdienīgs solis arī manā radošajā izaugsmē.” Savukārt Jānis Jubalts par albuma muzikālo materiālu esot pārsteigts un arī apmierināts ar rezultātu, lai gan sākotnēji esot bijis ļoti skeptisks. Vasarā grupa dosies koncerttūrē un uzstāsies ar solo koncertiem 6 Latvijas pilsētās - Jelgavā (24. jūlijā), Preiļos (26. jūlijā), Ventspilī (1. augustā), Liepājā (3. augustā), Valmierā (7. augustā). Tūres noslēguma koncerts notiks Rīgā - Mežaparka lielajā estrādē 9. augustā. Renārs Kaupers: “Pagājušajā vasarā Jūrmalā es ieraudzīju kādu fotogrāfiju, uz kuras tāds solīds vīrs uzvalkā bija pakāpies uz trepēm un izstiepis roku augšā, pie kam tas viss notika zem ūdens. Šis vīrietis mēģināja aizsniegt ūdens virsmu, tātad to vietu, kur ūdens satiekas ar gaisu. Un bija skaidrs, ka runa ir par meklējumiem. Par mūžīgajiem meklējumiem mums apkārt, mūsos pašos, par to, ka dzīve ir tik interesanta un mēs tik zinātkāri. Un katrs meklējums tomēr sākas ar domu: „Hm, tur kaut kam ir jābūt!” Un vēl, es ļoti gaidu vasaru un koncertus Latvijā, jo mans bērnudārza draugs Kaspars ir uzbūris tik kosmiskas vīzijas par mūsu skatuvi, ka tur arī kaut kam ir jābūt, ha, ha.” Kaspars Roga pastāstīja, ka Mežaparkā tikšot piedāvāta skatuve ar savdabīgu redzamību — 360 grādu leņķī, kas nozīmē, ka skatītāji varēs vērot koncertu arī no koru tribīnēm. Turklāt īpašā skatuves konstrukcija karstākajiem atbalstītājiem ļaušot atrasties neierasti tuvu grupai — skatuves iekšienē.Biļešu tirdzniecība sāksies 23. aprīlī plkst. 10:00 Biļešu serviss tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.ticketservice.lv. Uz visiem tūres koncertiem būs pieejamas biļetes gan sēdvietās, gan stāvvietās.Grupa “Prāta vētra” tuvākajā laikā sola vēl arī jauna videoklipa pirmizrādi, plāno atvērt savu wap lapu mobilo tālruņu lietotājiem, kā arī piedāvās Latvijas tirgū jaunu produktu – “Mītavas alu”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skandāli un brīnumi

16. maijā, kad iznāks šis KDi numurs, 77. Kannu kinofestivāls jau būs atklāts un uz Festivāla pils Limjēru zāles skatuves jau būs kāpusi festivāla goda viešņa amerikāņu aktrise Merila Strīpa

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja