Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Radio SWH būs klausāma intervija ar Fatboy Slim

Šonedēļ, 10.jūlijā, Radio SWH ēterā būs dzirdama intervija ar Positivus AB Festivāla mākslinieku Fatboy Slim.

Intervija Radio SWH ēterā būs dzirdama plkst. 15. Ar Fatboy Slim sarunāsies Radio SWH ētera personība Artis Volfs.


Positivus AB Festivāls Salacgrīvā notiks 18. Un 19.jūlijā, bet Fatboy Slim uz Positivus AB Festivāla galvenās skatuves kāps 19.jūlija vakarā.


Vairāk nekā 20 gadu ilgās karjeras laikā Normans Kuks (Norman Cook) izmantojis vairākus pseidonīmus un iesaistījies virknē projektu, bet pasaules slavu viņš ieguva 90. gadu otrajā pusē kā Fatboy Slim.


Pēc debijas albuma Better Living Through Chemistry ar viņu kā producentu un remiksētāju vēlējās sadarboties pasaules spožākās mūzikas zvaigznes, bet otrais studijas ieraksts You've Come a Long Way, Baby (1998) ar singliem Rockafeller Skunk un Praise You vēl vairāk nostiprināja Fatboy Slim pozīcijas elektroniskās deju mūzikas radītāju elitē, savukārt režisora Spaika Džonzes vaidotais Praise You videoklips jau kļuvis par 90. gadu video klasiku.

Kopš Fatboy Slim parādīšanās uz britu mūzikas skatuves viņš vienmēr bijis gaidīts viesis pasaules slavenākajos deju klubos un festivālos, tostarp Lielbritānijas lielākajā brīvdabas pasākumā – Glastonberijas festivālā, kur Fatboy Slim dīdžeja seti jau kļuvuši par tradīciju. 



2002. gadā britu mūzikas žurnāls Q iekļāva Fatboy Slim šovu sarakstā „50 grupas, kas jāredz, pirms mirsti”, bet pērn viņš saņēma prestižo Aivora Novello balvu par izcilu ieguldījumu britu mūzikā. Fatboy Slim var lepoties arī ar diviem ierakstiem Ginesa rekordu grāmatā – karjeras laikā viņš iekļuvis Lielbritānijas singlu Top40 ar septiņiem dažādiem pseidonīmiem, bet ieraksts You’ve Come a Long Way Baby ar 3 miljoniem pārdotu eksemplāru atzīts par visu laiku veiksmīgāko bigbīta albumu.

Biļetes uz Positivus AB Festivālu iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā, kā arī internetā wVienas festivāla dienas biļetes cena ir Ls 25, bet abu festivāla dienu cena – Ls 30. Pieejamas arī grupas biļetes, kad, pērkot vismaz sešas biļetes, abu festivāla dienu biļetes cena ir Ls 25.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja