Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Robijs Viljamss - nākampavasar Rīgā!

Nākamā gada pavasarī mūziķis dosies turnejā Let Me Entertain You Tour un viesosies daudzās Eiropas pilsētās, kurās līdz šim nekad nav uzstājies. Turneja sāksies 25. martā Madridē un turpināsies Barselonā, Parīzē, Kauņā, Rīgā, Sanktpēterburgā, Maskavā, Minskā, Krakovā, Bratislavā un Lincā. Rīgā Viljamss uzstāsies 6.aprīlī, bet noslēguma koncerts skanēs 2. maijā Telavivā, ceturtdien vēsta avīze Diena.

Robija Viljamsa pirmais koncerts Baltijā notika 2013. gada 20. augustā Tallinas Dziesmu svētku estrādē - oficiālā informācija liecina, ka šovu apmeklēja 64 413 skatītāju un biļešu tirdzniecības ieņēmumi bija 9 264 913 ASV dolāru. Šis notikums bija unikāls ar to, ka Tallinā notika turnejas DVD filmēšana, turklāt koncerts tiešraidē tika demonstrēts kinoteātros visā pasaulē. Robija Viljamsa šovu nākamā gada 6. aprīlī Arēnā Rīga varēs apmeklēt aptuveni 11 000 skatītāju.

Jaunajā turnejā Robijs izpildīs savas populārākās dziesmas. Visticamāk, programma būs līdzīga tai, kuru mūziķis piedāvāja šogad notikušajā 50 koncertu sērijā Swings Both Ways Tour Eiropā, Āzijā un Austrālijā. 40 gadu vecais dziedātājs atkal piemēro sev estrādes klasiķu Frenka Sinatras un Elvisa Preslija uzvalku: vakars ar Robiju ir amizanti vecmodīga izklaide, kas ir tuva Lasvegasas varietē un stand-up comedy šovam. Viņu vairāk interesē džezs, svings un citi retro žanri nekā jaunākie skaņu mākslas virzieni. Robija Viljamsa diskogrāfijā ir divi albumi, kas ierakstīti ar bigbendu - Swing When You're Winning (2001) un Swings Both Ways (2013) -, un abi kļuvuši par bestselleriem.

Lai arī ko viņš dziedātu, lai arī kā viņš ākstītos, Robijs Viljamss ir viens no visapdāvinātākajiem šovmeņiem pasaulē. Viņa koncertos vienmēr jūtama nospriegota dramaturģija, pēdējos gados mākslinieks meditē par popularitātes zaudēšanu, vientulību, vecumu. Popzvaigznes nevēlas novecot un zaudēt formu, un pusmūža vīriešiem, kuri pieraduši gozēties uz skatuves, šī pieredze bieži vien izrādās pat sāpīgāka, traumatiskāka nekā sievietēm. Pat ģimenes dzīve neglābj no vientulības. Robijs ir divu bērnu tēvs, dzīvo greznā savrupmājā Amerikā, taču iekšējais velniņš grauž viņa dvēseli.

Biļetes uz Rīgas koncertu nonāks tirdzniecībā Ticketpro tīklā nākamajā piektdienā, 7. novembrī; tās maksās 69-99 eiro, fanu zonā - 149 eiro. Šovu rīko koncertaģentūra FBI.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja