Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Totalizators: Latvijas pirāti iekļūs Eirovīzijas finālā

Kā liecina interneta totalizatora „Triobet.com” prognozes, "Pirates of the Sea" izredzes iekļūt Eizovīzijas 2008 pusfināla labāko desmitniekā un piedalīties finālā ir 58%. Savukārt mūsu kaimiņu igauņu un lietuviešu izredzes izkļūt no pusfināla tiek vērtētas kā vājas.„Eirovīzija ir konkurss, kurā dziesmai skatītāja atmiņā jāiespiežas jau ar pirmo reizi, tādēļ svarīgs ir gan dziesmas, gan šova „lipīgums”.

Apvienības "Pirates of the Sea" izpildītā zviedru komponistu dziesma "Wolves Of The Sea "un to pavadošais šovs ir pietiekami spilgts un vienkāršs, lai kļūtu par dungojamo gabalu un gūtu atzinību”, uzskata „Triobet.com” pārstāvis Kims Petersens.Pēc diskusijām iepriekšējā gadā šogad pirms lielā fināla notiks divi pusfināli un Austrumeiropas valstis tajos ir sadalītas, kas nozīmē, ka arī balsot tās varēs tikai vienā no tiem. Interneta totalizatora „Triobet.com” pārstāvis Kims Petersens: „Pēc Eirovīzijas 2007 daudzi bija norūpējušies par konkursa pastāvēšanas nākotni, jo tas bija pārāk aizvirzījies uz austrumiem. Izmaiņas noteikumos Eirovīzijai varētu piešķirt atkal jaunu svaigumu un ļaut par uzvaru cīnīties visiem. Tomēr, neskatoties uz to, igauņu un lietuviešu izredzes izkļūt no saviem pusfināliem ir diezgan niecīgas - attiecīgi tikai 33% un 20%. Tas tādēļ, ka abu valstu dziesmas ir pietiekami neparastas, lai spētu uzrunāt plašu auditoriju.” Lai konkursam piešķirtu lielāku devu intrigas, šogad tikai piecu valstu pārstāvji finālā jau ir iekļuvuši, bet kopumā 38 valstis cīnīsies par atlikušajām 20 vietām tajā. „Triobet.com” ekspertu prognozes liecina, ka otrā pusfināla (kurā piedalīsies arī Latvija) favorīti ir Ukraina un Zviedrija ar attiecīgi 88% un 77% procentu iespējamību iekļūt finālā.

Pirmais Eirovīzijas 2008 pusfināls notiks 20.maijā, savukārt Latvijas pārstāvji piedalīsies otrajā pusfinālā, kas notiks šo ceturtdien, 22.maijā. Abu pusfinālu tiešraides varēs vērot kanālā LTV1 plkst. 22:00. `

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja