Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Triobet prognozē, ka Donam tikai 8% iespēja uzvarēt "Jaunajā Vilnī"

Pēc interneta totalizatora „Triobet.com” prognozēm pastāv 28% iespējamība, ka šogad konkursā "Jaunais Vilnis" uzvarēs Krievija. Starptautiskā konkursa pirmsākumos dalībnieki no Krievijas uzvarēja divus gadus pēc kārtas, tomēr kopš tā laika šīs valsts dalībnieku sniegums gadu no gada pasliktinājies, un ne 2006., ne 2007.gada konkursos tie neiekļuva pat pirmajā trijniekā.

Pēc „Triobet.com” prognozēm visu 17 šī gada finālistu izredzes uzvarēt tiek vērtētas kā ļoti līdzīgas, bet Krieviju konkursā pārstāvēs trīs izpildītājas. Matemātiski tas palielina šīs valsts izredzes uz uzvaru. Arī katras meitenes izredzes uzvarēt tiek vērtētas salīdzinoši augstu, tādējādi šobrīd ar ļoti nelielu pārsvaru kā galveno favorīti uzvarēt „Triobet.com” prognozē dziedātāju no Krievijas Jeļenu Maksimovu (11%), bet kā otru viņas tautieti Ņušu Šuročkinu (9%).
„Triobet.com” pārstāvis Kims Petersens: ”Kamēr nav redzētas visu konkursantu uzstāšanās un nav bijusi iespēja tās salīdzināt, ir grūti izvirzīt spēcīgākos un nosaukt favorītus. Jāņem vērā arī fakts, ka dalībnieki izvēlēti no vairāk kā 8000 pieteikumu, tātad finālā redzēsim vienlīdz spēcīgus izpildītājus. Tas savukārt nozīmē, ka arī veiksmei konkursā būs liela nozīme, bet Krievijai līdz šim 2008.gads padevies ļoti veiksmīgs – uzvara pasaules hokeja čempionātā un „Eirovīzijā”, nebijuši panākumi arī Eiropas futbola čempionātā. „Jaunais Vilnis 2008” šo panākumu sēriju varētu turpināt”.
Šobrīd par konkursa pastarīšiem tiek uzskatīts duets „Nokaut” no Maķedonijas Republikas, kura izredzes uzvarēt „Triobet.com” vērtē ar tikai 2,5% iespējamību.

Līdz šim arī Latvijai konkursā „Jaunais Vilnis” izdevies sasniegt apsveicamus rezultātus, uzvarot divas reizes no sešām. Identiski rezultāti ir arī Krievijai. Lai gan pagaidām uzvara latvietim Donam netiek prognozēta, Latvijai ir izredzes atrasties pirmajā pieciniekā. Pēc „Triobet.com” prognozēm Dona izredzes uz uzvaru tiek vērtētas ar 8% varbūtību, kas šobrīd nozīmē būt dalītam trešajam favorītam kopā ar dziedātāju Īrisu no Krievijas.
Kims Petersens: „Dons šobrīd ir kļuvis par spēcīgu personību Latvijas mūzikā, tomēr līdz šim ir bijusi maza pieredze kā viņam varētu veikties ārvalstīs – tātad arī kā „Jaunā Viļņa” žūrijas locekļi vērtēs viņa sniegumu. Tajā pašā laikā tas vien, ka Dons konkursā pārstāvēs Latviju, var tikt uzskatīts par priekšrocību. Līdz šim novērots, ka žūrija vienmēr kaut nedaudz tiecas „pavilkt uz augšu” Latvijas izpildītāju atzīmes. Mūsuprāt, Dons varētu atrasties pa vidu, bet minētās žūrijas simpātijas pret izpildītājiem no Latvijas viņam varētu ļaut pacelties līdz pat trešajai vietai”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja