Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vēl joprojām turamies pa gabalu no ģitārroka! Double Faced Eels izziņo albumu Neformāts

Piektdien, 12. jūnijā, grupa Double Faced Eels izdod divas jaunas dziesmas – Kur esi tu? un Cenu zīmes – no jūlija beigās gaidāmā albuma Neformāts

"Katrs mēs dzīvē meklējam, ko savu – naudu, laimi, māju vai automašīnu. Kur esi tu? ir par to, ka tiek meklēts tavs dzīves labākais draugs jeb partneris. Dažiem to izdodas laimīgā kārtā atrast jau vidusskolā, citiem, meklējumi turpinās līdz tie atrod savu dvēsles radinieku. Lai meklējums nebūtu pelēks un stāsts nepanesami garš, grupas izvelētais aranžējuma un dziesmas mākslinieciskais virziens ir maksimāli tuvināts vasaras noskaņojumam, vieglā un pozitīvā manierē," par dziesmu saka grupas dalībnieki. 

Double Faced Eels jaunākais albums Neformāts iznāks 29. jūlijā. Tas ir grupas radošā darba nākamais posms, kas seko iepriekšējam, 2018. gadā izdotajam EP jeb minialbumam Atspulgs

"Vēl joprojām turamies pa gabalu no ģitārroka! Salīdzinājumā ar Atspulgu jaunajā albumā mēs aizejam pozitīvākā un rotaļīgākā virzienā, dažās dziesmās ļaujam vaļu savai huligāniskajai pusei. Zināmā mērā vienmēr esam jutušies kā vietējās mūzikas industrijas "neformāts", tāpēc tad, kad šis vārds radās kā teksts vienai no dziesmām, uzreiz bija skaidrs, ka tā ir jānosauc arī albums," stāsta kolektīva izveidotājs Marka. 

Pašreiz Double Faced Eeels sastāvā spēlē Mārtiņš Gailītis (Marka), Reinis Straume, Viktors Maslovs un Dairis Petrauskis. Grupa tika dibināta 2000. gadā un plašu atpazīstamību ieguva ar dziesmu Zilais valis un tai sekojošo tāda paša nosaukuma albumu. Mūziķi ir izdevuši četrus albumus – Zilais valis (2006), Kurš gribēja nogalināt Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums (2007), Vēl patiesāk (2010) un Atspulgs (2018).

Dziesmu Kur esi tu? var noklausīties šeit

Dziesmu Cenu zīmes var noklausīties šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja