Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vic Anselmo prezentēs debijas albumu

21.oktobrī plkst. 19.00 mūzikas veikalā "Randoms" jaunā dziedātāja Vic Anselmo prezentēs savu debijas albumu, informē dziedātājas pārstāvji.

Vic Anselmo ir dziedātāja un dziesmu autore, kas pārstāv gothic/alternative žanru. Pateicoties apbrīnojamai balsij un plašajam muzikālajam redzeslokam, Vic Anselmo ir atradusi savu, īpašu ceļu mūzikā. Viņas dziesmas ir ļoti juteklīgas un aizrauj ar smalkiem dinamiskiem kontrastiem un skaņu daudzveidību, turklāt mūziku papildina iespaidīgs skatuves imidžs, kas liek domāt par Tima Bērtona filmu savdabīgajiem varoņiem.

Sākot no 10. oktobra, viņas albums “Trapped in a Dream” būs pieejams visā Eiropā. Albumu izplatīs vācu kompānija Omniamedia.

Vic Anselmo ir ļoti plašs muzikālais redzesloks, tāpēc viņa nevēlas, lai viņas mūziku saista ar kādu konkrētu stilu. Albūmā atrodami smalki dinamiski kontrasti un skaņu daudzveidība. Piemēram, dziesmā “Put Your Spell on Me” dzirdamas smagas ģitāru partijas kopā ar veclaicīgām sintezatoru skaņām un robotu balsīm (dziesma ir par bērnu, kurš sapņo par satikšanos ar citplanētiešiem), savukārt dziesmas “Underwater” ritma ostinato veidots no jūras viļņu šalkoņas. Ierakstā dzirdami arī studijā ierakstīti orķestra timpāni un zvani(dziesma “Deadman Walks”), bet dziesmā “World from Here” atrodamas juteklīgas vijoļu un čellu partijas, kas sadzīvo ar dažādu priekšmetu un elektronisku ierīču radītiem trokšņiem. Un, protams, tam visam pāri skan Vic Anselmo apburošā balss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja