Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Video: Ivo Fomins publicē jaunu dziesmu un izsludina lielkoncertu Liepājā

Dziedātājs un dziesmu autors Ivo Fomins pēc vairāk nekā gada pārtraukuma un intensīvas koncertēšanas izpārdotās koncertzālēs, publicē jaunu dziesmu un video. Dziesmas Vēl viens pagrieziens mūzikas autors ir Ivo Fomins, savukārt dziesmas vārdus arī šoreiz rakstījis, teju visu Ivo iepriekšējo hitu līdzautors, Guntars Račs.

Ivo: "Mēs nezinām, kas mūs sagaida aiz katra nākamā pagrieziena. Reti kurš par to aizdomājas, jo daudz svarīgāk ir nepārstāt virzīties uz priekšu, uz savu izvēlēto mērķi. Tieši ceļš un virzība arī, iespējams, ir visas dzīves jēga. Par to ir jaunā dziesma un par to būs arī mans lielkoncerts Liepājā, kuram dots nosaukums Mans ceļš."

Koncertam pasūtīts īpaši jaudīgs skaņas un gaismu aprīkojums un tajā, bez Ivo un viņa grupas, piedalīsies arī īpašie viesi, cilvēki, kas Ivo karjerā spēlējuši īpašu lomu.

Jauno dziesmu Vēl viens pagrieziens producējis Roberts Dinters un pats Ivo, bet skaņas gala miksu veidojis Jānis Narbuts. Ierakstā piedalījās: Ivo Fomins – balss, Roberts Dinters – ģitāra, taustiņi, Kristaps Eihvalds – bass, Ēriks Hanzovskis – bungas. Dziesmas video producēja Dween Productions.

Papildus gaidāmajam lielkoncertam nākamā gada martā, vēl ir iespēja apmeklēt pēdējos Ivo Fomina sērijas 30 gadi uz skatuves koncertus, kuri notiks 8. decembrī Talsos (izpārdots) un 21. decembrī Ogrē.

Dziesmas vārdu autors un Izdevniecības MicRec vadītājs Guntars Račs par jauno dziesmu: "Ceļš ir dzīve un dzīve ir ceļš. Jāiet tālāk un nav jābaidās no straujajiem pagriezieniem, kuros dzīve mūs laiku pa laikam izaicina. Tie var ievest grāvi, bet var arī uzvest augstā kalnā. Nepagriezīsies, neuzzināsi."

 

Koncerts Mans ceļš norisināsies 2024. gada 9. martā un biļetes uz to jau ir pieejamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja