Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

FOTO: Koncerts Gribu ziemu. Īsto! Nacionālajā teātrī

No 11. decembra Latvijas Nacionālā teātra Jaunajā zālē atkal tikšanās ar jaunu Īsto projektu - svētku koncertu Gribu ziemu. Īsto!.

Kā parasti Īstajām izrādēm arī koncertam Gribu ziemu. Īsto! nav viena autora - tas ir visu izrādē iesaistīto aktieru radošs kopdarbs, kurā katrs ieliek savu personisko pieredzi un piedzīvojumus. Tradicionāli šajā projektā iesaistās mūziķis un dziedātājs Kārlis Kazāks un gaismu māksliniece Lienīte Slišāne. Īsto izrāžu sērijā ir tapušas izrādes Īstie Ziemassvētki, Īstie Jāņi  un Īstais teātris, Īstā bērnība.

Koncerta anotācijā tās autori raksta: "Gribu ziemu. Īsto. Tu arī? Nāc pie mums un ķersim TO īsto sajūtu kopā! Var pikoties, ja ir sniegs. Var slidot, ja ir ledus. Var šļūkt pa kalnu, ja ir plēve. Var sūkāt lāsteku. Viskautko var! Ja tikai gribās. Mums gribās ziemu! Īsto! Vairāk dziedāsim, nekā pikosimies. Ziemīgā koncertā ar starpbrīdi, dziesmām, jautrošanos un mums – Īsto aktieriem. Patīkami jautrs  turpinājums izrāžu Īstie Jāņi, Īstais teātris un Īstā bērnība ciklam."

Izrādē piedalās: Jānis Vimba, Mārtiņš Egliens, Kaspars Zvīgulis, Mārtiņš Brūveris, Arturs Krūzkops, Ģirts Liuziniks, Jānis Āmanis, Marta Grase, Agnese Cīrule, Ilze Blauberga, Raimonds Celms, Kristaps Ķeselis un Kārlis Kazāks.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pa Latviju turpina kursēt Ziedoņa vilciens

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni. Elektrovilcien...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja