Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Interneta tiešraidē būs skatāma Rūdolfa Kugrēna stāvizrāde Kā to ņem

Trešdien, 1. aprīlī, visā pasaulē svinamajā joku dienā plkst. 20.30 tiešraidē no kultūras nama Wiktorija būs skatāma komiķa Rūdolfa Kugrēna stāvizrāde Kā to ņem, informēja izrādes producente Lelde Prūse.

Reaģējot uz šā brīža situāciju pasaulē, kad baudīt kultūru klātienē ir teju neiespējami, kultūras nams Wiktorija Liepājā, turpina ciklu Straumē, aicinot skatītājus palikt mājās un vienlaikus turpināt būt klātesošiem kultūras notikumos.

Rūdolfs šajā izrādē centīsies nolikt malā savu viedokli un uz dzīves situācijām, parādībām un attiecībām paskatīties no dažādiem skatu punktiem. Stāvizrādes formāts paliek nemainīgs - viens komiķis, viens mikrofons, viena ar pusi stunda smieklu, absurda un trāpīgu novērojumu.

"Maz jau pasaulē ir to lietu, kas būtu izteikti pareizas vai nepareizas, gudras vai stulbas. Kas vienam melns, otram balts - kā to ņem. Mēģināšu saprast, kā uz pasauli, situācijām, lietām un vietām skatos ne tikai es, bet citas paaudzes, citi cilvēki. Man liekas, jo vairāk izproti citus cilvēkus, jo vieglāk varētu būt dalīt pasauli ar viņiem," izrādes nosaukumu skaidro izrādes autors un izpildītājs Rūdolfs Kugrēns. Komiķis sola izrādes materiālu papildināt arī ar svaigākajiem jokiem par šī brīža situāciju, ko kopā piedzīvojam.

Rūdolfs Kugrēns ir aktīvs stand up apvienības Comedy Latvia biedrs, pasākumu un raidījumu vadītājs. Šobrīd vada sporta raidījumu Ūdenszeļļi.

Rūdolfs plašāku atpazīstamību guvis arī kā viens no komiķiem, kas tradicionāli veido Sarunu festivāla LAMPA Politiķu cepienu.

Stāvizrāde Kā to ņem pirmizrādi piedzīvoja pagājušā gada 30. decembrī, un kopš tā brīža to Rīgā un citur Latvijā to noskatījušies gandrīz 2000 skatītāju.

"Līdz šim mūsu realizētie pasākumi interneta tiešraidē – grupas Līvi koncerts un Goda teātra izrāde Bļitka –  apliecinājuši, ka šis ir veids, kā turpināt piedāvāt ļaudīm kultūru un izklaidi apstākļos, kad kultūras nama durvis apmeklētājiem ir slēgtas," par projektu Straumē stāsta kultūras nama Wiktorija radošā komanda.

Biļetes tiešraides pieejai iegādājamas www.bezrindas.lv 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Hanzas peronā top dejas izrāde Pāru terapija

Hanzas peronā 5. un 6. aprīlī pirmizrādi piedzīvos dejas izrāde Pāru terapija, kuru veido horeogrāfe Liene Grava, dramaturgs Artūrs Dīcis, mākslinieks Reinis Suhanovs, mūzikas autors Reinis Sējān...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja