Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Latvijā viesosies burvju mākslinieks Rafaels no Beļģijas

Sestdien, 27. janvārī, plkst. 14.30 un plkst. 18, kā arī svētdien, 28.janvārī, plkst. 14.30 Iluzionisma teātrī/muzejā Mystero (Vienības gatvē 30) ar iluzionisma izrādi Room of Wonders viesosies talantīgais un daudzkārt godalgotais beļģu burvju mākslinieks Rafaels (Rafael).

Launajā izrādē Rafaels skatītājus aizvedīs uz savu "Brīnumu istabu", kur nekas nav tā, kā tas sākotnēji šķiet. "Uz robežas starp realitāti un fantāziju Rafaels rada Visumu, kurā maģija, humors, cirks un vizuālais teātris lieliski papildina cits citu," saka Dace Pecolli, piebilstot: "Atveriet 2024. gada durvis un ieejiet brīnumu istabā kopā ar mums iluzionisma teātrī Mystero, un izbaudiet vēl vienu pārsteidzošu un maģisku izrādi!"

Jāpiebilst, ka godalgotais burvju mākslinieks, izgudrotājs, komiķis, iluzionists un pasaules apceļotājs Rafaels ir uzstājies uz skatuvēm visā pasaulē, tostarp Wintergarten Varieté Berlīnē, Operas namā Blekpūlā, Theater Carré Amsterdamā, Crocus City Hall Maskavā, L’Olympia Parīzē un pat karaliskās ģimenes priekšā The Théâtre Princesse Grace Monako. Viņa patstāvīgo klientu lokā pasaulslaveni un populāri mākslinieki: aktieri Brūss Viliss, Šons Pens, Robijs Viljams, Adriens Brodijs, Deivids Bekhems un citi. Savukārt aktrise Pamela Andersone sešus mēnešus apguva burvju mākslas noslēpumus pie Rafaela, tostarp – apgūstot prasmi lidot. Starp citu, Rafaels ir labos draugos arī ar Latvijā pazīstamo pasaulslaveno iluzionistu Deividu Koperfīldu.

Interesēties par burvju mākslu un klaunādi Rafaels sāka jau agrā bērnībā, un savu pirmo izrādi viņš radīja jau sešu gadu vecumā. Rafaels var lepoties ar iespaidīgu un nozīmīgu apbalvojumu sarakstu: Magic Award kā labākajam iluzionistam Beļģijā, prestižā Mandrake d’Or Parīzē un Zigfrīda un Roja Zelta lauvas balva, kuru viņš ieguva 2005.gadā Lasvegasā. Ar septiņām uzstāšanās reizēm raidījumā Le plus grand cabaret du monde (FR2 / TV5) Rafaels noteikti varētu tikt uzskatīts par vienu no labākajiem burvju māksliniekiem mūsdienu Eiropas iluzionistu vidū. Viņa pieredze pantomīmā, cirkā, dramatiskajā un komēdijas mākslā, palīdzēja viņam izveidot neticami atšķirīgu un oriģinālu tēlu, kāds viņš ir šodien.

Burvju mākslinieku Daces un Enrico Pecolli/Pezzoli dibinātais Iluzionisma teātris/muzejs Mystero ir vienīgais teātris Baltijas valstīs, kas regulāri skatītājiem piedāvā kvalitatīvus iluzionisma priekšnesumus.

Biļetes uz Rafaela iluzionisma izrādi var iegādāties: https://fienta.com/lv/o/rafael

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja