Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Aicina uz tikšanos ar mācītāju un grāmatu autoru Juri Rubeni

5. janvārī plkst.18.00, Ziemeļu Ministru padomes birojā (Marijas ielā 13, k.3.) notiks literārs pasākums „Domas un līdzības”, kurā  būs iespēja satikties ar mācītāju un vairāku „Apgāds Zvaigzne ABC” izdotu grāmatu autoru Juri Rubeni, kā arī Mirju Hovilu – tulkotāju no Somijas, kas šobrīd somu valodā tulko Jura Rubeņa darbu izlasi, informē apgāda pārstāve Kristīne Stepiņa.

Pasākumā  piedalīsies Ventspils Rakstnieku un tulkotāju mājas direktore Anda Konste, kura rosinās uz sarunu par garīgām vērtībām, kā arī mākslinieks Māris Subačs. Visiem, kas ieradīsies uz pasākumu, būs iespēja iegādāties jaunāko „Apgāds Zvaigzne ABC” izdoto Jura Rubeņa grāmatu „Gaisma tumsā” un saņemt mācītāja autogrāfu. Juris Rubenis ir „Apgāds Zvaigzne ABC” autors kopš 1997. gada, atgādina K.Stepiņa. „Apgāds Zvaigzne ABC” ir izdevis 17 Jura Rubeņa grāmatas – „365 pasakas katrai gada dienai” (latviešu un krievu valodā), „Astotā diena. Domas”, “Debesu ainavas”,“10 baušļi”, “Dievs ir tepat”, “Dievs ir. Es arī”, “Domas un līdzības” (latviešu un krievu valodā), “Domu teātris”, “Gaisma tumsā”, “Eņģeļu pasaule”, “Ievads kristīgajā meditācijā”, „Līdzi baznīcas gadam”, „Lieldienas! Cauri nāvei dzīvībā”, “Lūgšana „Mūsu Tēvs””, “Lūgšanas un meditācijas”, “Mazā Ziemassvētku grāmata”, „Iesākumā Dievs” (sprediķi trīs daļās).  Jura Rubeņa grāmata „Ievads kristīgajā meditācijā” 2009. gadā  bija viena no desmit populārākajām „Apgāds Zvaigzne ABC” grāmatām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notiks orķestra Rīga bezmaksas koncerti bērniem

No 12. maija līdz 2. jūnijam Rīgā svinēs Ģimenes mēnesi un šīs kultūras programmas ietvaros divas reizes izskanēs orķestra Rīga koncerts Supervaroņi – piektdien, 17. maijā, plkst. 17.00 Kultūras pi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja