Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ar burvju mākslas izrādi Rīgā tiks atvērts iluzionisma teātris un muzejs

Rīgā, bijušā kinoteātra Liesma telpās Pārdaugavā, 7. novembrī Dace un Enriko Pecolli atvērs pirmo iluzionisma teātri Ziemeļaustrumeiropā Mystero, informēja iluzionistu pārstāve Inese Lukaševska.

Teātra atklāšanas pasākumā skatītājiem būs iespēja vērot teatralizētu cirka izrādi Brīnumdari, kurā burvju mākslu demonstrēs pasaulē atzīti mākslinieki no Beļģijas, Itālijas un citām valstīm.

Plānots, ka 530 kvadrātmetru plašajās telpās, kuras ir aprīkotas ar  visām gaismas, apskaņošanas un video sistēmām, divos stāvos atradīsies iluzionisma teātris ar 300 sēdvietām, kā arī burvju triku klubs, kurā notiks triku un teātra apmācības - semināri, lekcijas, darbnīcas, kā arī brīnumu muzejs.

No 14. novembra iluzionisma teātrī/muzejā Mystero ikvienam interesentam būs pieejamas interaktīvas mazo grupu ekskursijas, kā arī nedēļas nogalēs darbosies burvju triku veikals. Decembrī teātrī notiks Pecolli ģimenes Ziemassvētku iluzionisma programma Brīnums Tu. Savukārt nākamā gada otrajā pusē savu darbu sāks iluzionisma skola. Telpas varēs izmantot arī privātajiem un korporatīvajiem pasākumiem.

Dace Pecolli uzsver, ka, lai arī plāni nākotnei ir grandiozi, šobrīd visi spēki tiek ieguldīti teātra atklāšanas programmā, tāpēc ir īpašs prieks paziņot, ka par godu šim notikumam Latvijā ieradīsies vairāki pasaulē atzīti iluzionisti, kurus būs vienkopus iespēja baudīt teatralizētā cirka izrādē Brīnumdari.

"Savu dalību teātra atklāšanas pasākumā ir apstiprinājis iluzionists Ārons Krovs no Beļģijas, kurš ir pasaulē viens no atzītākajiem un populārākajiem iluzionistiem savas oriģinalitātes un augstās meistarības dēļ. Viņš ir piedalījies neskaitāmos televīzijas projektos un uzstājies uz prestižākajām skatuvēm pasaulē. Pasākumā uzstāsies arī Itālijas iluzionisma ansamblis Disguido, kā arī daudzi citi mākslinieki. Šī būs lieliska iespēja Latvijā baudīt pasaules līmeņa šovus, par kādiem esam sapņojuši vairāk nekā divdesmit gadu," stāsta Dace Pecolli.

Iluzionisma teātra Mystero atklāšanas izrādes Brīnumdari biļetes pieejamas Aula.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja