Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Vecgada vakarā Latvijas Televīzijas šovs Neiespējamā misija 2020 pulcēs Latvijas labākos mūziķus

Latvijas Televīzija Vecgada vakarā, 31.decembrī, piedāvās muzikāli izklaidējošu šovu Neiespējamā misija 2020. Tā būs iespēja šo gadu pavadīt un Jauno sākt kopā ar Latvijas populārās mūzikas lielākajām zvaigznēm, viņu zināmākajiem hitiem un laba humora devu kopā ar vakara vadītājiem – Kristīni Komarovsku un Andri Freidenfeldu.

Vecgada vakara koncerta daļā uzstāsies Dons, Big Al & The Jokers, Daumants Kalniņš, Ozols, Intars Busulis un Abonementa orķestris, Very Cool People un Aija Vītoliņa, Carnival Youth, Astro’n’out, Aminata, Mazais Princis un, kā vakara lielākais notikums – grupa Prāta vētra. Izskanēs gan grupu jaunākie un klausītāju ievērību izpelnījušies hiti, gan kompozīcijas, kas izturējušas laika pārbaudi.

Kamēr Fredis un Kristīne studijā kopā ar mūziķiem kavēsies atmiņās par aizgājušo gadu un ar cerību skatīsies uz nākamo, Māra Sleja kopā ar virkni Latvijā labi pazīstamu personību pārbaudīs viņu varēšanu dažādās misijās. Māra dosies darbos un nedarbos kopā ar aktieri un režisoru Intaru Rešetinu, LTV žurnālisti Aneti Bērtuli, raidījumu vadītāju Sandu Dejus, basketbolistu Kristapu Janičenoku, raidījuma Sporta studija vadītājiem, pavāru Mārtiņu Sirmo, tenisisti Aļonu Ostapenko, pianistu Vestardu Šimku un arī YouTube personību Felipi Gabrielu. Kādam būs jāstaigā pa karstām oglēm vai jāslauc govs, citam jāpeld ledusaukstā ūdenī vai jāvada laika ziņas. Māra sarūpējusi arī citas visnotaļ interesantas un nebūt ne vienkāršas misijas, kuru rezultātu varēs redzēt vecgada šova gaitā.

Mūziķu uzstāšanās ieraksts notika no 8. līdz 10. decembrim. Šova ierakstu laikā tika ievēroti visi drošības noteikumi, un arī koncerta scenogrāfija un kadrējums veidots tā, lai visi iesaistītie varētu ievērot drošu distanci. Drošības apsvērumu dēļ mūziķu uzstāšanās ieraksta laikā studijā atradās tikai mūziķi un tie LTV darbinieki, kuri iesaistīti ieraksta nodrošināšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja