Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

"Galerijā Centrs" notiks jauniešu kultūras festivals "Global village"

21. novembrī tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" no plkst. 12.30 - 14.00, norisināsies starptautiskās jauniešu organizācijas AIESEC organizētais kultūras festivāls "Global Village" (Globālais ciemats), kurā tiks prezentētas dažādu valstu tradīcijas, nacionālie ēdieni un dzērieni.

Pasākumā sevi prezentēs jaunieši no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Nīderlandes, Polijas, Rumānijas, Itālijas, Krievijas, Čehijas, Slovākijas, Slovēnijas, Itālijas, Kazahstānas, Vācijas, Spānijas un pat tādām tālām un eksotiskām valstīm kā Brazīlija un Šrilanka.

Globālais ciemats tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" tiek rīkots ikgadējās Baltijas valstu konferences "ENERGY 2008" ietvaros. Konferences mērķis ir veicināt jauniešos līderības prasmju attīstību, sadarbību starp Baltijas valstīm, kā arī attīstīt starptautisko apmaiņas programmu.

Starptautiskā jauniešu organizācija AIESEC dibināta 1948. gadā un šogad svin savu 60. gadadienu. Organizācijas mērķis atklāt un attīstīt jaunatnes potenciālu, atstājot pozitīvu iespaidu sabiedrībā. Šobrīd vairāk nekā 1100 universitātēs 110 valstīs AIESEC nodrošina iespējas jauniešiem strādāt ārzemēs, attīstīt savas līdera spējas, izveidot personīgo kontaktu tīklu, un atklāt virzienu un mērķus savai nākotnei. Latvijā AIESEC darbojas kopš 1995. gada. Pašlaik organizācijai AIESEC ir trīs pārstāvniecības: Rīgā, Ventspilī un Valmierā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja