Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Izsludina konkursu Rīgas tradicionālo kultūras pasākumu projektu finansēšanai

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu tradicionālo kultūras pasākumu projektu finansēšanai. Tā mērķis ir nodrošināt tradicionālo kultūras pasākumu norisi, veicināt tradicionālās un laikmetīgās kultūras attīstību Rīgas pilsētā, kā arī sekmēt kultūras vērtību izplatīšanu un pieejamību, _Kulturasdiena.

lv_ vēsta Indra Vilde, RD IKSD sabiedrisko attiecību projektu vadītāja.Projektus par Lieldienu pasākumiem, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienai veltītiem pasākumiem pilsētvidē, Mātes dienai un Ģimenes dienai veltītiem koncertiem, Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltītiem pasākumiem, Komunistiskā genocīda upuru piemiņas pasākumiem, Ielīgošanas pasākumiem un Līgošanu Rīgā jāiesniedz līdz 20. februārim plkst. 12. Savukārt līdz 16. martam plkst. 12 tiks gaidīti pieteikumi kultūras projektiem Lāčplēša dienas atcerei, Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītiem pasākumiem, Adventa un Ziemassvētku koncertu un pasākumu projektiem, kā arī iecerēm Ziemas saulgriežu sarīkojumiem pilsētvidē un Rīgas Ziemassvētku koncertam.

Pērn tradicionālo kultūras pasākumu finansēšanas konkursā no 170 iesniegtajiem  pieteikumiem tika atbalstīts 101 projekts.

Konkursa nolikums, saistītie dokumenti un informācija par iesniegšanas kārtību pieejama interneta vietnē www.kultura.riga.lv sadaļā Finansēšanas konkursi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja