Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kultūras centrs “Dirty Deal” svin jubileju

Ar hardcore vakaru pirmdien “Spīķeros” tika atklāta “Dirty Deal” jubilejas svinību nedēļa, kas norisināsies  līdz sestdienai, 24.jūlijam. Kā informēja kultūras centra pārstāve Anita Āboliņa, jubilejas norišu laikā būs iespējams iepazīties ar “Dirty Deal” darbību – būs izstādes, filmas, izrādes, koncerti un citas aktivitātes.

Ar dažādiem pasākumiem tiks atzīmēti divi gadi, kopš kultūras centrs atrodas “Spīķeros”.Otrdien, 20.jūlijā plkst.20.30 koncertu sniegs amerikāņu folkmūzikas apvienība “A Hawk And A Hacksaw”.Trešdien, 21.jūlijā plkst. 18:00 sāksies “Dirty Deal Kino Kluba” un akustiskās mūzikas koncertvakars. Plkst. 19:00 “DD kino klubs” piedāvās noskatīties Gustava de Kerverna un Benuā Delepina vienu no pilnmetrāžas kopdarbiem filmā „Aaltra”. Kā atgādināja A.Āboliņa, šī melnā komēdija tika rādīta DD kino kluba atklāšanas vakarā 2009. gada novembrī, pulcējot ievērojamu skaitu kinomīļu un aizsākot pastāvīgo filmu programmu. Pēc filmas koncertprogrammā: “100 baltas dvēseles” un Alise Joste, Goran Gora, Martin Confused, Zizzou un Andis Grīva. Pēc koncerta dejas spēlēs Miks, Viesturs un Kaspars Groševs.Ceturtdien, 22.jūlijā plkst.21 eksperimentālās deju mūzikas vakarā mūziku liks DJ Cliche un Brain, viesis no Lietuvas Tadas Quazar un dzīvajā uzstāsies Fffrrreeeq no Francijas. Piektdien, 23.jūlijā, plkst 21:00 notiks smagā franču elektro, reiva nakts 'Deadly French' jubilejas izlaiduma pasākums. Piedalīsies Fffrrreeeq no Francijas un vietējie Dj papildspēki Grupa Svaigums, Skābais Jānis, Indrikkis. Šoreiz, izņēmuma kārtā, deju mūzikas pasākuma iesildošajā daļā uzstāsies grupa no Vācijas “LAN” un Dj Contour.Sestdien, 24.jūlijā, plkst.21:00 paredzēts indie, post un eksperimentālā roka vakars. Šajā vakarā pirmo reizi uz “Dirty Deal” skatuves kāps grupa “Tribes of the city”, vēl vakarā piedalīsies “Motion JPEG” no Igaunijas un Edgars Rubenis ar savu soloprojektu.Kā atgādināja A.Āboliņa, kultūras centrs “Dirty Deal'” bija organizācija, kas pirmā uzsāka savu darbību radošo industriju rajonā “Spīķeri”, pirms tam tā darbojās Andrejsalā no 2006.gada vasaras.  “Dirty Deal” ir tapis eksperimentālā ceļā, neizmantojot klasiskās uzņēmējdarbības metodes un, bieži vien, neapzinoties vai rezultāti būs sekmīgi.  Pastāvēšanas laikā attīstīts profesionāla līmeņa teātris “Dirty Deal Teatro”, izveidots “Dirty Deal Kino klubs” un “Dirty Deal Expo” izstāžu zāle, organizētas lekcijas un radošās darbnīcas, kā arī “Dirty Deal Café” organizēti nesaskaitāmi daudz dažāda rakstura mūzikas pasākumi ar pašmāju un ārvalstu viesu piedalīšanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nenoskaidrotas ciešanas. JRT izrādes Verters recenzija

Jaunā Rīgas teātra izrādes Verters uztveri būtiski apgrūtina apstāklis, ka no plašā impulsu aisberga, kas radoši nodarbinājis režisores Kristīnes Vītolas prātu, līdz ūdens virskārtai, proti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja