Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Pēdējā Brigādes darbnīcā uzstāsies iepriekšējā Brigādes konkursa uzvarētāji

Otrdien, 18. decembrī, plkst. 19 kafejnīcā TAKA (Miera ielā 10) norisināsies pēdējā programmas Brigāde darbnīca, kas noslēgs izglītojošo pasākumu ciklu ar iepriekšējā Brigādes konkursa uzvarētāju pieredzes stāstiem.

Darbnīcā uzstāsies un uz interesentu jautājumiem atbildēs pārstāvji no uzņēmumiem MAMMU, ZoFa, Hopp, Buteljons u.c., turklāt vakara gaitā paredzēti arī muzikāli pārsteigumi no Miera ielas. Dalība – bezmaksas, iepriekš piesakoties mājas lapā www.brigade.lv. Programmu Brigāde organizē Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija.

2010.gada vasarā tika izsludināts pirmais programmas Brigāde konkurss, kurā atbalstu līdz 5000 latu vērtībā sava uzņēmuma radīšanai un attīstīšanai saņēma Mājas svētība, Mammu, Buteljons, Skaņu mežs, Laba kartona telpa, ZoFa, Puka, Hopp, KinoSkola, Karogu darbnīca, TAKAs platforma zināšanu un ideju apmaiņai DiPaDu, kā arī bufete Nestandarta mēbeles. Lai palīdzētu šī konkursa granta pretendentiem pēc iespējas labāk sagatavot savus pieteikumus, brigadieri dalīsies pieredzē gan par idejas radīšanu, gan par finansējuma apgūšanu un pirmajiem soļiem uzņēmējdarbībā.

Brigadieru vakara ietvaros būs iespējams uzdot jautājumus ne vien iepriekšējā konkursa uzvarētājiem, bet arī konkursa organizētājiem. Tā kā šī ir pēdējā programmas Brigāde darbnīca, vakara noslēgumā ieplānoti dažādi pārsteigumi, ieskaitot muzikālu priekšnesumu no Miera ielas.

Brigadieru vakaram ir iespējams pieteikties: http://ej.uz/brigadieru_vakars. Vietu skaits nav ierobežots.

Lai pieteiktos programmas Brigāde konkursam un pretendētu uz finansiālu atbalstu līdz 5000 latu apmērā sava radošā uzņēmuma izveidošanai, konkursa pieteikumu ar visiem pielikumiem jāiesniedz vienā eksemplārā vienā no šādiem veidiem:

1) elektroniskā formātā interneta mājas lapā http://www.brigade.lv no 2013. gada 2. janvāra līdz 2013. gada 11. janvāra plkst. 23.59;

2) drukas formātā, pievienojot elektronisku versiju CD vai USB datu nesējā, personīgi Konkursa rīkotāja birojā, kas atrodas Rīgā, Alberta ielā 13, 7. stāvā no 2013. gada 2. janvāra līdz 2013. gada 11. janvārim plkst. 17.00 vai nosūtot pa pastu (pasta zīmogs 2013. gada 7. janvāris).

Plašāku informāciju par programmu Brigāde, konkursa nosacījumiem, pieteikšanās norisi un pasākumiem, iespējams iegūt projekta mājas lapā www.brigade.lv, kā arī Twitter @brigade_lv un Facebook http://www.facebook.com/programmabrigade.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja