Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Rīgas cirks rīko atvērto durvju dienu "Piedzīvojumi Rīgas cirkā"

22.augustā Rīgas svētku ietvaros Rīgas cirks pirmoreiz rīko atvērto durvju dienu "Piedzīvojumi Rīgas cirkā", informē cirka izpilddirektore Lolita Lipinska. Piedzīvojumi cirkā sāksies plkst.12 un turpināsies līdz plkst.18.

Viņa stāsta, ka ceļojums pa cirku būs veicams, izmantojot populāro bērnu spēli "Cirks: "Iegādājoties spēles žetonus un spēlējot populāro spēli, interesentu grupiņas (1-5 cilvēki) varēs laimēt iespēju nokļūt dažādās vēsturiskās ēkas telpās atbilstoši spēles 25 veiksmes pozīcijām." Katrā telpā - gan pagrabā, gan grimētavās, zirgus stallī, bēniņos vai arēnā spēles dalībniekus gaidīs pārsteigumi, atrakcijas, ļīdzdarbošanās prieks, cirka mākslinieku priekšnesumi, žonglēšanas, balansa un horeogrāfijas nodarbības, dāvanas, iepazīšanās ar Rīgas cirka vēsturi. Pirmo reizi būs iespēja dzirdēt pirmskara cirkā populāro latviešu klaunu Ripša un Pipša balsis, kas no "Bellacord" skaņuplates atjaunotas mūsdienu CD formātā.

L.Lipinska norāda, ka atvērto durvju pasākumā iekļauts arī pirmais populārās bērnu spēles "Cirks" čempionāts. Tas tiek rīkots sadarbībā ar Latvijas Sporta muzeju un risināsies gan cirka telpās, gan Alksnāja ielā pie muzeja, sākot ar plkst.12.  Finālspēle tiek plānota Rīgas cirka manēžā plkst.16. Piedalīšanās sacensībās ir bez maksas, bet uzvarētājus gaida balvas. Viena no tām - ielūgums trim personām uz Rīgas cirka 121.sezonas pirmizrādi 25.septembrī. Tajā būs skatāma unikāla atrakcija ar balto tīģeru un balto lauvu (attēlā) piedalīšanos.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja