Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Sestdien Latvijas Kultūras akadēmijā Informācijas diena

Tiem, kas apsver iespēju nākošajā mācību gadā sākt studijas Latvijas Kultūras akadēmijā, augstskola sestdien, 27.martā plkst. 12 rīko Informācijas dienu. Uz interesentu jautājumiem atbildēs akadēmijas vadība, studiju apakšprogrammu vadītāji un pasniedzēji, kā arī LKA studentu pārstāvji.

2010./2011. studiju gadā LKA uzņems studentus vairākās programmās. Kā katru gadu tiek izsludinātas studijas Kultūras un vadībzinību teorijas apakšprogrammā gan balakaura, gan maģistra studiju līmenī. Pieteikšanās tiks izsludināta sekojošās bakalaura studiju apakšprogrammās — Kultūras socioloģija un menedžments, Audiovizuālās un skatuves mākslas teorija, Dramatiskā teātra aktiera māksla. Starptautisko kultūras sakaru apakšprogrammās šogad tiks uzņemti studenti, kas specializēsies Francijas vai Vācijas kultūrā. Jāatzīmē, ka pirmo reizi Latvijas – Vācijas starpkultūru sakaru apakšprogrammā tiks uzņemti arī studenti bez vācu valodas priekšzināšanām. Arī Latvijas – Francijas starpkultūru sakaru studiju apakšprogrammā studenti tiek uzņemti grupās ar vai bez valodas priekšzināšanām.

LKA izsludinās studijas arī jaunā apakšprogrammā Audiovizuālās un skatuves mākslas teorija. Uzsvars apakšprogrammā tiks likts uz integrētu teātra un kino teorijas un vēstures apguvi. Programmu papildinās kultūras vadības zinību un menedžmenta pamati. Savukārt Dramatiskā  teātra aktiera mākslas apakšprogramma pēc vairāku gadu pārtraukuma tiks piedāvāta sadarbībā ar M.Čehova Rīgas Krievu teātri. Studijas topošajiem aktieriem šogad būs pieejamas tikai par maksu. Viena no uzņemšanas prasībām būs krievu valodas prasmes.

Maģistrantūras studiju programmā 2010./2011. studiju gadā LKA piedāvās studijas Kultūras teorijas, Kultūras menedžmenta, Muzeoloģijas un Teātra mākslas apakšnozarēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja