Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Viva la diva!

Trešdien, 7. maijā, "Biļešu paradīzes" kasēs sākas biļešu pārdošana uz koncertšovu "La Fleur dīvu nakts", kas 29.maijā notiks Dzintaru koncertzālē. Uz vienas skatuves uzstāsies astoņas Latvijā populāras dīvas — Aisha, Liene Šomase, Ella, Jolanta Gulbe, Olga Rajecka, Amber, Veronika Plotņikova un Evija Martinsone.

Katra savā stilā — no roka līdz klasikai — viņas rūpēsies par īpašu noskaņu visiem, kuri mīl skaistumu, eleganci un mūziku. Mākslinieces izpildīs savus hitus un kaverversijas, demonstrējot, cik atšķirīgas ir gan viņu personības, gan dziedāšanas stils un maniere, kas tomēr neizslēdz arī oriģinālas duetu un trio kombinācijas, improvizāciju un azartu.

Gandrīz vienlaicīgi jaunus albumus laida klajā Ella un Aisha. Ellas albumā "Welcome To The Club" iekļautas desmit jaunas modernas deju mūzikas un R&B stila dziesmas. Kompozīciju atlase ilgusi vairāk nekā gadu, un diskā ir tikai labākās no vairāk nekā 300 piedāvātajām dziesmām. Īpašais albuma prezentācijas pasākums notiks sestdien, 10.maijā, klubā "Coyote Fly".
Aisha saviem cienītājiem piedāvā otro albumu "Viss kārtībā, Mincīt..." Par diska nosaukumu Aisha saka: "Tas ir viens no maniem pēdējā laikā visbiežāk lietotajiem teicieniem, kas tiek lietots gan priecīgos, gan dažreiz arī ne pārāk priecīgos brīžos." Tieši tādas ir arī jaunā albuma dziesmas — priecīgas, trakas, skumīgas un noteikti arī mīļas. Raibas kā pati dziedātājas dzīve pēdējos gados, kad izbaudīts gan TV prožektoru vilinošais spožums dažādos šovos, kuros gan izdejotas rumbas un tango, gan izkliegts kārtīgs rokenrols kopā ar leģendāro Frīdi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja