Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VKKF nozaru komisijās darbu sākuši 30 jauni eksperti

Valsts kultūrkapitāla fondā mainījies nozaru komisiju sastāvs un tām pievienojušies 30 jauni eksperti, aģentūru LETA informēja (VKKF) sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Vērdiņa.

Ceturtdien VKKF sēdē konkursa kārtībā apstiprināja darbam fonda nozaru ekspertu komisijās jaunus ekspertus, jo daļai pilnvaru laiks, proti, divi gadi bija beidzies.

Pretendentus dalībai konkursā pieteica juridiskas personas, kas saskaņā ar statūtiem darbojas kultūras jomā un ir saistītas ar attiecīgo kultūras nozari, kā arī Kultūras ministrijas padotībā esošas valsts pārvaldes iestādes un kapitālsabiedrības, kurās ministrija ir valsts kapitāla daļu turētāja, norādīja Vērdiņa.

Filmu mākslas nozares ekspertu komisijā darbu uzsāk Jānis Putniņš, Sabīne Andersone, Madara Dišlere, savukārt eksperta pienākumus turpina Juris Kursietis, Ieva Jurjāne, Inga Blese un Sarmīte Ēlerte.

Kultūras mantojuma nozares ekspertu komisijā darbu uzsāk Ingrīda Virse, Rūta Kaminska, Laura Lūse, Elīna Vikmane; bet eksperta pienākumus turpina pildīt Jānis Garjāns, Ginta Gerharde - Upeniece, Agnese Rupenheite.

Literatūras nozares ekspertu komisijā darbu uzsāk Sigita Kušnere, Jānis Ozoliņš, Karina Pētersone, Jana Egle; eksperta pienākumus turpinās pildīt Valts Ernštreits, Iveta Ratinīka un Dace Bargā.

Mūzikas un dejas mākslas nozares ekspertu komisijā darbu uzsāk Ilona Rupaine, Sandra Ņedzvecka, Mārtiņš Bergs; eksperta pienākumus turpinās pildīt Jānis Maļeckis, arī Inga Bērziņa, Elita Bukovska un Jānis Ozols.

Dizaina un arhitektūras nozares ekspertu komisijā darbu uzsāk Uģis Bratuškins, Inga Auziņa, Evelīna Ozola, Ervīns Pastors; savukārt eksperta pienākumus turpina pildīt Gunta Grikmane, Ingūna Levša un Māra Ābele.

Teātra mākslas nozares ekspertu komisijā darbu uzsāk Reinis Suhanovs, Maija Pavlova, Zane Kreicberga, Krišjānis Salmiņš; eksperta pienākumus turpinās pildīt Henrieta Verhoustinska, Dita Jonīte un Māra Ķimele.

Tradicionālās kultūras nozares ekspertu komisijā darbu uzsāk Daina Zalāne, Sanita Bērziņa-Reinsone, Gita Lancere, Sarmīte Teivāne; eksperta pienākumus turpina pildīt Ieva Vītola, Edgars Lipors un Zane Šmite.

Savukārt vizuālās mākslas nozares ekspertu komisijā darbu uzsāk Rasa Jansone, Amanda Ziemele, Alise Tīfentāle, Reinis Hofmanis; eksperta pienākumus turpinās pildīt Elita Ansone, Miks Mitrēvics un Agra Ritiņa.

Ekspertu komisijas tuvākajā laikā sanāks uz pirmajām sēdēm jaunajā sastāvā, lai ievēlētu nozaru priekšsēdētājus.

Top komentāri

Nost ar Ēlerti
N
Vai kāds var beidzot Sarmīti Ēlerti, tautā nīsto un izkritušo politiķi, ar stangām aizvilkt prom. Vai tiešām Latvijā ekspertu trūkst, un kas tā par PSRS sistēmu, kur blatņiķi, kā Ēlerte, kas nav kompitenta filmu ražosanā, uzkundzēja un saņem valsts naudu.
nožēlojami
n
Jauni dīvānā pirdēji-eksperi in varas kliķes roklaižas
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja